1. Home
  2. Θεσμικοί
  3. φορείς
  4. Η νέα ιστοσελίδα του ΕΛΛΙΝΥ
Η νέα ιστοσελίδα του ΕΛΛΙΝΥ

Η νέα ιστοσελίδα του ΕΛΛΙΝΥ

0

Νέα ιστοσελίδα διαθέτει πλέον το Ελληνικό Ινστιτούτο Υδρογονανθράκων (ΕΛΛΙΝΥ), την οποία παρουσίασε ο πρόεδρός του, κ. Β. Καρκούλιας.


Ο ίδιος υπογράμμισε τα εξής: «Με την σημερινή παρουσίαση της ιστοσελίδας μας, ανοίγουμε ένα ουσιαστικό παράθυρο επικοινωνίας, ενημέρωσης και προσφοράς στον τομέα της Έρευνας και Παραγωγής Υδρογονανθράκων. Στο συγκεχυμένο, φτωχό, ασαφές αλλά και κραυγάζον περιβάλλον της πληροφόρησης στον τομέα αυτόν στη χώρα μας, πιστεύουμε ότι η φωνή του ΕΛΛΙΝΥ μέσω της ιστοσελίδας μας θα γίνει ένα χρήσιμο και υπεύθυνο εργαλείο, αρθρώνοντας έναν καθαρό, σύγχρονο, αντικειμενικό και αξιόπιστο επιστημονικό λόγο.


Μέσα στην ιστοσελίδα και τα κανάλια της κρύβεται όχι μόνον μια πραγματική γνώση και εμπειρία 37 και πλέον ετών στην Έρευνα και Παραγωγή Υδρογονανθράκων, αλλά και η πίστη ότι το ΕΛΛΙΝΥ γρήγορα θα γίνει ένας χρήσιμος σύμβουλος του Κράτους, μια δεξαμενή γνώσης και εμπειρίας προς τους παραγωγικούς φορείς και τα επιστημονικά ιδρύματα της χώρας που ασχολούνται με ανάλογες δραστηριότητες και τέλος, θα συμβάλλει στην προσέλκυση ξένων επενδύσεων.


Με την ικανοποίηση της προοδευτικής υλοποίησης των στόχων που είχαμε αρχικά θέσει στο ΕΛΛΙΝΥ και με το κέφι που προσβλέπουμε στα επόμενα βήματα, καλούμε όλους όσους μπορούν, να συμβάλλουν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας, για να δημιουργήσουμε έναν αξιόλογο επιστημονικό οργανισμό που θα βοηθήσει στην νέα αναπτυξιακή προσπάθεια του τόπου».