1. Home
  2. Νέα
  3. Ημερίδα τεχνικής ενημέρωσης Siemens-ΣΕΗΛΕ
Ημερίδα τεχνικής ενημέρωσης Siemens-ΣΕΗΛΕ

Ημερίδα τεχνικής ενημέρωσης Siemens-ΣΕΗΛΕ

0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Τεχνικής Ενημέρωσης που διοργάνωσαν πρόσφατα η Siemens Α.Ε. και ο Συνεταιρισμός Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ελλάδας (Σ.Ε.ΗΛ.Ε.). Περισσότεροι από 100 ηλεκτρολόγοι, τεχνικοί και μηχανικοί παρακολούθησαν την εκδήλωση και ενημερώθηκαν για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο τους.


Η εκδήλωση άνοιξε με τους χαιρετισμούς που απηύθυναν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.ΗΛ.Ε. Στη συνέχεια, στελέχη των Τομέων Βιομηχανίας και Υποδομών και Αστικών Κέντρων της Siemens παρουσίασαν τις καινοτόμες λύσεις της εταιρείας, εστιάζοντας στο πώς ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες της αγοράς και στις σύγχρονες απαιτήσεις των επαγγελματιών. Ειδικότερα, οι παρουσιάσεις επικεντρώθηκαν στα προϊόντα ψύξης, θέρμανσης και αυτοματισμών κτιρίων, χαμηλής τάσης και εσωτερικών εγκαταστάσεων, βιομηχανικού υλικού και βιομηχανικού αυτοματισμού. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα προϊόντα, να ενημερωθούν εις βάθος και να ανταλλάξουν απόψεις με μέλη του Συνεταιρισμού και στελέχη της Siemens Α.Ε.


Με έτος ίδρυσης το 1962, ο Σ.Ε.ΗΛ.Ε δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού με συνεταιριστική μορφή. Με εννιά σύγχρονα καταστήματα στην Αττική, ο Σ.Ε.ΗΛ.Ε εξυπηρετεί τις ανάγκες των εργολάβων ηλεκτρολόγων, δίνοντας έμφαση στη σταθερή τιμολογιακή πολιτική, τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας υλικών για τους επαγγελματίες του κλάδου και στη συνεχή ενημέρωση των επαγγελματιών ηλεκτρολόγων για νέα προϊόντα και τεχνολογίες.