1. Home
  2. Βιομάζα
  3. Τα πάντα για τη Βιομάζα στη Bioenergy 2012
Τα πάντα για τη Βιομάζα στη Bioenergy 2012

Τα πάντα για τη Βιομάζα στη Bioenergy 2012

0

H Bioenergy 2012 συνεχίζει την πετυχημένη πορεία στον κλάδο της που εγκαινιάστηκε το 2011 και συνεχίζει δυναμικά να δίνει το παρών σε επαγγελματίες, κοινό, τον κλάδο και τον επιστημονικό κόσμο.


Με το βλέμμα και τις εργασίες στραμμένα στην αναβάθμιση της ενεργειακής δυναμικής της ελληνικής βιομηχανίας και οικονομίας, στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην παροχή ολοκληρωμένων προτάσεων και λύσεων για κάθε μικρή ή μεγάλη εγκατάσταση και ανάγκη παραγωγής ενέργειας, η Bioenergy 2012 ανοίγει τις πόρτες της 5 – 7 Οκτωβρίου, στο M.E.C. Expo Center στην Παιανία.


Βιομάζα, βιοκαύσιμα, πέλλετς, ενεργειακά τζάκια, σόμπες καύσης πέλλετ, καυστήρες βιομάζας, παραγωγή βιοαερίου, σιλό, θάλαμοι αποθήκευσης, επεξεργασία πρώτων υλών και αξιοποίηση της παραγωγής, μελέτη και υπηρεσίες επενδύσεων, εγκαταστάσεων και απόδοσης, μικρής και μεγάλης κλίμακας παραγωγή και διαχείριση πρώτων υλών και επεξεργασμένων προϊόντων Βιομάζας- Βιοαερίου- Βιοκαυσίμων.


Η Bioenergy 2012 φιλοξενεί για ακόμη μία φορά, τα προϊόντα, τα εργαλεία, τις υπηρεσίες και τους επαγγελματίες που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες για εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων και την ώθηση στην παραγωγή, τις επενδύσεις και την κερδοφορία.


Στην ανάγκη για ενέργεια η Bioenergy 2012 απαντά με λύσεις με τη συνδιαοργάνωση των Building Green 2012 και Sun&Shadow 2012 για μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της σύγχρονης Πράσινης Ανάπτυξης στην Ελληνική αγορά. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.bioenergyexpo.gr