1. Home
  2. Ηλιακή
  3. ενέργεια
  4. Νέα Έκδοση της Πλατφόρμας SolarEye Platform
Νέα Έκδοση της Πλατφόρμας SolarEye Platform

Νέα Έκδοση της Πλατφόρμας SolarEye Platform

0

Η δεύτερη έκδοση της πλατφόρμας παρακολούθησης και διαχείρισης Φ/Β εγκαταστάσεων SolarEye Platform είναι πλέον διαθέσιμη από την Neuron Energy Solutions, από το portal www.SolarEye.eu.


Η πρώτη επίσημη παρουσίαση της νέας version έγινε, στην 7η Διεθνή Έκθεση Energy-Photovoltaic, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live demonstration της στο περίπτερο της Hyper Energy, η οποία και φιλοξένησε την Neuron Energy Solutions.


Ταυτόχρονα, έγιναν απευθείας επαφές B2B με άλλους εκθέτες. Η θετικότατη ανταπόκριση των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην εγκατάσταση αλλά και τη συντήρηση των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων πιστοποίησε για μια ακόμη φορά την ποιότητα της πλατφόρμας SolarEye αλλά και την αξία ενός καινοτόμου συστήματος παρακολούθησης και διαχείρισης.


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε για την καινοτόμο μέθοδο εκτίμησης της παραγόμενης ενέργειας χωρίς επιπλέον κόστος εγκατάστασης, αλλά και για την ταυτόχρονη παρακολούθηση όλων των φωτοβολταϊκών πάρκων, ανεξαρτήτως κατασκευαστή inverter μέσω ενός ενιαίου περιβάλλοντος. Η ευκολία δε της μετάβασης στην πλατφότμα SolarEye είναι τέτοια ώστε αρκετοί εκθέτες προχώρησαν στην εισαγωγή εγκαταστάσεων απευθείας από την έκθεση.


Με την νέα έκδοση παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν χρήσης για ένα ή περισσότερα πάρκα για διάστημα τριών μηνών, ώστε να γίνει η αξιολόγηση της πλατφόρμας χωρίς κανένα ρίσκο ή κόστος και να γίνουν αντιληπτά τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της.