1. Home
  2. ΑΠΕ
  3. Η Global Energy Services έχει πλέον νέα εταιρική ταυτότητα
Η Global Energy Services έχει πλέον νέα εταιρική ταυτότητα

Η Global Energy Services έχει πλέον νέα εταιρική ταυτότητα

0

Η μεγαλύτερη εταιρία παγκοσμίως στην κατασκευή και παροχή υπηρεσιών στον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η GES (Global Energy Services), εγκαινιάζει μια νέα εταιρική ταυτότητα.


Ο κλάδος των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ως μια συνεχώς αναπτυσσόμενη βιομηχανία, αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις. Για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών της, «η GES συνεχώς προσπαθεί να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται στις νέες ανάγκες της αγοράς», σύμφωνα με τον κ. José Luis Sevillano, Business Development and Marketing Director της GES.


«Με τη νέα εταιρική μας ταυτότητα, θέλουμε να καταστήσουμε ορατό ότι είμαστε η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής και παροχής υπηρεσιών στον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, ένα ασύγκριτο ρεκόρ από έργα σε όλο τον κόσμο, μια παγκόσμια παρουσία και πάνω από 4.000 εργαζομένους, είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης για πολλές από τις κορυφαίες επιχειρήσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ανά τον κόσμο, για κατασκευαστές ανεμογεννητριών και φωτοβολταικών πάνελ, καθώς και για επενδυτές και μελετητές.»


Στα πλαίσια της διαδικασίας εισαγωγής της εταιρικής ταυτότητας, η GES έχει υιοθετήσει ένα νέο slogan, «Μαζί σε όλη τη διαδρομή», επιβεβαιώνοντας ότι θα υποστηρίξει τους πελάτες της σε όλες τις δραστηριότητές τους, ανά τον κόσμο, στα πιο απαιτητικά έργα, σε ολόκληρο τον κύκλο εργασιών του έργου.


Το νέο logo και τα νέα χρώματα της εταιρίας παρουσιάστηκαν στο περίπτερο της GES στην πρόσφατη EWEA στη Βιέννη, όπου και απέσπασε πολύ θετικές κριτικές για τη νέα πρωτοβουλία. Η παρουσία της εταιρίας στην έκθεση σφραγίστηκε με την ανακοίνωση νέων σημαντικών συμφωνιών για αιολικά και φωτοβολταικά έργα παγκοσμίως, που θα προστεθούν στα υπάρχοντα 20.600 MW αιολικών και 350 MW φωτοβολταικών έργων που έχει εκτελέσει η GES κατά το πρόσφατο παρελθόν.