1. Home
  2. Ηλιακή
  3. ενέργεια
  4. Ενημερωτικό σεμινάριο Advartia-ΤIGO Energy
Ενημερωτικό σεμινάριο Advartia-ΤIGO Energy

Ενημερωτικό σεμινάριο Advartia-ΤIGO Energy

0

Η ADVARTIA, στην προσπάθειά της να παρέχει καινοτόμες λύσεις στο εξειδικευμένο δίκτυο των πελατών της, οργανώνει σε συνεργασία με την TIGO Energy ενημερωτικό σεμινάριο.


Η καινοτόμος τεχνολογία Tigo Energy παρέχει περισσότερη ενέργεια έως και 36,8%, ενεργή διαχείριση σκίασης και βελτιωμένη ασφάλεια για τις οικιακές και εμπορικές Φ/Β εγκαταστάσεις λόγω της δυνατότητας παρακολούθησης του σταθμού σε επίπεδο μονάδας ( MPPT/ panel). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτερη απόσβεση της επένδυσης και μειωμένο κόστος συντήρησης. Επιπλέον, μέσω της βελτιστοποίησης της παραγωγής του κάθε πλαισίου, αντιμετωπίζεται μία σειρά από πιθανά προβλήματα που μπορεί να επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα και ευελιξία των Φ/Β εγκαταστάσεων.


Η Tigo Energy συνεργάζεται στενά με κορυφαίους κατασκευαστές της αγοράς, παρέχοντας εξοπλισμό που είναι πιστοποιημένα συμβατός με το 100% των μετατροπέων και Φ/Β πλαισίων παγκοσμίως αναγνωρισμένων κατασκευαστικών οίκων.
Στο σεμινάριο θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των πλεονεκτημάτων των προϊόντων της Tigo, για τα οποία η ADVARTIA έχει αναλάβει επίσημα ως εξουσιοδοτημένος διανομέας σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, προσφέροντας άμεση παράδοση και μακροπρόθεσμη διαθεσιμότητα.


Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν βασικές γνώσεις γύρω από την διαχείριση και εγκατάσταση των Τigo Energy Maximizers, την ανάλυση των πληροφοριών από το MaxiManagement λογισμικό, καθώς και τις υπηρεσίες βελτιστοποίησης για τις ήδη υπάρχουσες Φ/Β εγκαταστάσεις.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΜΕΤ στη Θεσσαλονίκη (26ης Οκτωβρίου 48), την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013, μεταξύ 14.00-18.00. Η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει με τη συμπλήρωση σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας που είναι διαθέσιμη στο http://advartia.eu/?page_id=1166. Εναλλακτικά, ή και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 211-1821609.