1. Home
  2. Ηλεκτρισμός
  3. Προωθητική ενέργεια της ELPEDISON
Προωθητική ενέργεια της ELPEDISON

Προωθητική ενέργεια της ELPEDISON

0

Η ELPEDISON κατά τη διάρκεια της πασχαλινής περιόδου θα προσφέρει την ευκαιρία σε 5 νοικοκυριά, που θα γίνουν πελάτες της, να κερδίσουν το ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού τους δωρεάν, για έναν ολόκληρο χρόνο (εξαιρούνται μόνο οι φόροι).


ElpedisonPowerΑς σημειωθεί ότι είναι η 1η φορά που πραγματοποιείται ένας τέτοιος διαγωνισμός στην Ελληνική αγορά, ο οποίος, μάλιστα, θα προσφέρει ένα σημαντικό δώρο στους νικητές της τυχερής κλήρωσης.


Συγκεκριμένα, η ELPEDISON θα βρίσκεται στο The Mall Athens και στο Golden Hall την Παρασκευή 11/04, το Σάββατο 12/04 και την Κυριακή 13/04 (τα καταστήματα θα είναι ανοικτά), σε ειδικό stand, καθώς και τη Μεγάλη Τρίτη, Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη, στις 15, 16 και 17 Απριλίου, αντίστοιχα.


Όλοι οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ELPEDISON καθώς και τους βασικούς όρους συμμετοχής στο Διαγωνισμό, να λάβουν το φυλλάδιο με τον «τυχερό κωδικό» και, εφόσον γίνουν πελάτες της ELPEDISON, υποβάλλοντας την Αίτησή τους από τις 11 Απριλίου έως και τις 30 Μαΐου, να συμμετέχουν με αυτό το μοναδικό κωδικό στην τυχερή κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα. Η ημέρα και η ώρα της τυχερής κλήρωσης, καθώς οι όροι και οι προϋποθέσεις του Διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν στην επίσημη ιστοσελίδας της ELPEDISON, www.elpedison.gr


Το ειδικό stand της ELPEDISON θα βρίσκεται στην περιοχή των καταστημάτων μετά την κύρια είσοδο του Golden Hall και στο 2ο όροφο του The Mall Athens.