1. Home
  2. ΑΠΕ
  3. Συνεργασία Divico-Σπυρόπουλος
Συνεργασία Divico-Σπυρόπουλος

Συνεργασία Divico-Σπυρόπουλος

0

Πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψαν η Divico Security και η τεχνική εταιρεία «Σπυρόπουλος Νικ. Αλέξιος» που δραστηριοποιείται στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και τις Κατασκευές.


ape-handsΜε την πράξη αυτή οι δύο εταιρείες οι οποίες βρίσκονταν σε αγαστή συνεργασία για σειρά ετών, εμβάθυναν τις σχέσεις τους και απέκτησαν στρατηγική δυναμική στην ελληνική αγορά.


Πιο συγκεκριμένα, οι δύο εταιρείες διαπίστωσαν πως με την πολυετή εμπειρία, την τεχνογνωσία και το εκτενές πελατολόγιο της κάθε μίας, συντονίζοντας τις δυνάμεις τους θα είναι σε θέση να παρουσιάσουν ολοκληρωμένες και καινοτόμες προτάσεις στους πελάτες τους και να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους.


“Η συνεργασία αυτή επιτρέπει στην ελληνική αγορά να εκμεταλλευτεί τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει η Divico Security μαζί με την «Σπυρόπουλος Νικ. Αλέξιος»” δηλώνει ο Πρόεδρος της Divico Security, Δημήτρης Βυργιώτης, θέτοντας στον πυρήνα της συνεργασίας την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών που θα ωφελήσουν χιλιάδες επενδυτές ακινήτων και «Πράσινης» Ανάπτυξης.


Στην επιτακτική ανάγκη της καλλιέργειας νοοτροπίας συνεργασιών στάθηκε ο Αλέξης Σπυρόπουλος, Πρόεδρος της φερώνυμης εταιρείας, δηλώνοντας: “Η συνεργασία με την Divico Security μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ο συνδυασμός των δυνάμεων μας δεν ωφελεί μόνο τους πελάτες μας αλλά είναι και δείγμα επιχειρηματικής εξωστρέφειας που δυστυχώς λείπει από την ελληνική αγορά”.


Η Divico Security και η «Σπυρόπουλος Νικ. Αλέξιος» είναι αισιόδοξες πως η συνεργασία τους θα φέρει απτά αποτελέσματα στους πελάτες τους και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας μέσω ουσιαστικών συνεργασιών.


Η DIVICO Security η οποία είναι ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της, δραστηριοποιείται στον χώρο των υπηρεσιών ασφαλείας από το 1983, διατηρεί γραφεία σε Πάτρα, Αθήνα και Κύπρο και προσφέρει ασφάλεια σε πάνω από 10.000 οικογένειες, επιχειρήσεις και οργανισμούς. Η «Σπυρόπουλος Νικ. Αλέξιος» διαθέτει μακρά εμπειρία και στελέχη με άριστη κατάρτιση στον κατασκευαστικό κλάδο και τις Α.Π.Ε. Η προσήλωσή της στα αποτελέσματα της έχει χαρίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα της.