1. Home
  2. Νέα
  3. Kερδίστε διαδρομές με το ShellSmart.gr

Kερδίστε διαδρομές με το ShellSmart.gr

0

Shellsmart.grΟι προσφορές συνεχίζονται για τους επισκέπτες του ShellSmart.gr, που μπορούν να αποκτήσουν πολλά οφέλη με απλά το πάτημα ενός κουμπιού.

Συγκεκριμένα το ShellSmart.gr εξασφαλίζει σε όλους εσάς που θα το επισκεφτείτε την καλύτερη χειμερινή προσφορά!

Μέσω της κατηγορίας TRAVEL που στήθηκε σε συνεργασία με το Booking.com, μπορείτε να επιλέξετε τον αγαπημένο σας προορισμό και να κάνετε κράτηση στο κατάλυμα της αρεσκείας σας μεταξύ εκατοντάδων επιλογών και βάσει των καλύτερων εγγυημένων τιμών από το Booking.com.

Η προσφορά όμως δεν σταματά εδώ μιας και όσοι πραγματοποιήσουν κράτηση από το ShellSmart.gr κερδίζουν 5% επιστροφή της αξίας της κράτησης τους σε καύσιμα Shell και Χ2 πόντους Smart Club για κάθε ευρώ κράτησης.

Επιπρόσθετα στο shellsmart.gr μπορείτε να πραγματοποιείτε online καταχώρηση της κάρτας σας Smart Club και να βλέπετε το υπόλοιπο των πόντων σας, να αναζητείτε εύκολα και γρήγορα το αγαπημένο σας προϊόν από τον online κατάλογο Smart Club, να ανακαλύπτετε πρώτοι τις υπάρχουσες προσφορές και να βρίσκετε συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες για τα πρατήρια, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Shell.

Απαραίτητη η χρήση της κάρτας Smart Club. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις μέχρι και 31/12/2014 και εφόσον ολοκληρωθεί η διαμονή μέχρι 31/01/2015. Περισσότερα στο ShellSmart.gr.