1. Home
  2. Νέα
  3. Το Συνέδριο Oil and Gas στην Κύπρο

Το Συνέδριο Oil and Gas στην Κύπρο

0

ΚΥΠΡΟΣΤο φετινό Συνέδριο Oil and Gas, που διοργανώνει η ΙΜΗ με θέμα: The current and future outlook for the Oil and Gas Industry, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα αποτελέσει τη μοναδική έγκυρη πηγή ενημέρωσης για τα θέματα των ενεργειακών δεδομένων. Οι περιφερειακές συνεργασίες, η ασφάλεια στην περιοχή και οι διεθνείς οικονομικές σχέσεις που αναπτύσσονται θα συζητηθούν από ένα ευρύ φάσμα ομιλητών από Κύπρο, Ισραήλ και Τουρκία. Συγκεκριμένα, η Sarah Weiss Ma’udi, διευθύντρια του Τμήματος Διεθνούς Δικαίου του Υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ, θα αναλύσει τις πολιτικές της χώρας της στην ενέργεια καθώς και τις σχέσεις της με τις γειτονικές χώρες. Επίσης, η καθηγήτρια Pinar Ipek από την Τουρκία θα δώσει τη δική της εκτίμηση για τις ενεργειακές σχέσεις της Τουρκίας. Τέλος, το πάνελ θα ενισχυθεί με την παρουσία δυο Κύπριων ομιλητών, που θα χτίσουν την ομιλία τους γύρω από τα ενδιαφέροντα, τις ευκαιρίες, τις προκλήσεις και τις αλλαγές στη διεθνή αγορά πετρελαίου και φυσικού αερίου και τον αντίκτυπο που έχουν στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι επίσης εξειδικευμένοι επιστήμονες από τις πιο σημαντικές αγορές πετρελαίου και φυσικού αερίου, ώστε να αναλύσουν τις τάσεις σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές του κόσμου, αλλά και να παρουσιάσουν μελέτες περιπτώσεων σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στον ενεργειακό τομέα ανά το παγκόσμιο.
Το συνέδριο απευθύνεται σε: Ιδιοκτήτες, διευθυντές, οικονομικούς διευθυντές και στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών από όλο το φάσμα της οικονομίας, συμβουλευτικούς οίκους,  λογιστές,  δικηγόρους – νομικούς σύμβουλους, τραπεζικούς οργανισμούς, ακαδημαϊκά ιδρύματα, κυβερνητικές υπηρεσίες και think tangs.