1. Home
  2. Θέρμανση
  3. -
  4. κλιματισμός
  5. Στη HORECA 2016 η Climaveneta

Στη HORECA 2016 η Climaveneta

0

Delta_ClimavenetaΗ Climaveneta – Δέλτα Θέρμανση Κλιματισμός προσκαλεί τους ξενοδόχους και τους μηχανικούς τους να επισκεφθούν την κορυφαία έκθεση του χώρου στην Ελλάδα, τη HORECA 2016. Στην έκθεση θα ενημερωθούν για τα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας στην παραγωγή ζεστών νερών χρήσης, τη θέρμανση και τον κλιματισμό με τη χρήση ειδικών μοντέλων «αντλιών θερμότητας».

Οι έμπειροι μηχανικοί της εταιρείας μας, με εξειδίκευση στον ξενοδοχειακό τομέα, θα υπολογίζουν στην έκθεση μαζί με τους ξενοδόχους το μέγεθος της οικονομίας που μπορούν να επιτύχουν συγκεκριμένα στη δική τους ξενοδοχειακή επιχείρησή σε σχέση με το πετρέλαιο, υγραέριο και άλλες μορφές καυσίμων. Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, οι αντλίες θερμότητας είναι ο πιο οικονομικός τρόπος θέρμανσης νερού ή χώρων που λειτουργεί κάθε εποχή του έτους, πρωί ή βράδυ.

Επίσης, σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην κεντρική σκηνή του τομέα «Hotel Βuild and Design» στην αίθουσα Hall 2 με θέμα «Εξοικονόμηση ενέργειας: Κατασκευή και Ανακαίνιση» αφιερωμένη στην αρχιτεκτονική, την κατασκευή, την ανακαίνιση, την ενέργεια, το design και τη χρηματοδότηση ξενοδοχείων και λοιπών τουριστικών καταλυμάτων.

Η Climaveneta είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αντλιών θερμότητας στην Ευρώπη, με ειδικά μοντέλα για τις απαιτήσεις των ξενοδοχείων κάθε μεγέθους, από 5 έως 500 δωμάτια.

Καλέστε μας για ραντεβού στο περίπτερό μας …

HALL 2 – STAND D37 METROPOLITAN EXPO

από Παρασκευή 12 έως και Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016