1. Home
  2. ΑΠΕ
  3. Εκδηλώσεις της ΕΛΕΤΑΕΝ για την Παγκόσμια Ημέρα του Ανέμου
Εκδηλώσεις της ΕΛΕΤΑΕΝ για την Παγκόσμια Ημέρα του Ανέμου

Εκδηλώσεις της ΕΛΕΤΑΕΝ για την Παγκόσμια Ημέρα του Ανέμου

0

WIND_TURBINE_WEBH Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ), για 10η συνεχόμενη χρονιά, αναγγέλλει τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Ανέμου (15 Ιουνίου) με σειρά εκδηλώσεων.

Οι εκδηλώσεις αποσκοπούν να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν πολίτες και Πολιτεία για τις δυνατότητες που προσφέρει η Αιολική Ενέργεια στην ανάπτυξη της Εθνικής Οικονομίας, στην προστασία του άμεσου περιβάλλοντος και στην αποφυγή της καταστροφικής κλιματικής αλλαγής.

Στα πλαίσια του εορτασμού οργανώνεται το:
70 ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5Χ5 ΑΙΟΛΟΣ 2016

Στο τουρνουά συμμετέχουν 13 ομάδες εταιρειών του κλάδου ή συναφών κλάδων σε 2 ομίλους και το τουρνουά διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Paradise Park στη Μεταμόρφωση Αττικής.
Το τουρνουά προμηνύεται συναρπαστικό, με τον μεγάλο τελικό να διεξάγεται την Τετάρτη 15 Ιουνίου, την Παγκόσμια Ημέρα του Ανέμου.  Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Ενημέρωση για τους αγώνες, τα αποτελέσματα, τους σκόρερ και κάθε άλλη συγκλονιστική λεπτομέρεια στο
www.eletaen.gr

Επίσης οργανώνεται και η:

10η εκδήλωση Καλλιτεχνικής έκφρασης

Φέτος καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι, παιδιά όλων των ηλικιών να εκφραστούν με όποιο καλλιτεχνικό μέσο επιθυμούν, με θέμα:

«Η Αιολική Ενέργεια ασπίδα ενάντια στους δράκους και τις μάγισσες που καταστρέφουν το περιβάλλον». Θα γίνουν δεκτές όλες οι δημιουργίες ανεξάρτητα καλλιτεχνικού μέσου.

Κανόνες, λεπτομέρειες και οδηγίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ . Όλες οι δημιουργίες θα παρουσιαστούν υπό τη μορφή άλμπουμ στο
www.eletaen.gr.