1. Home
  2. Ηλεκτρισμός
  3. Yποστηρικτής του 3ου Energy Commodities Conference, η Data Communication
Yποστηρικτής του 3ου Energy Commodities Conference, η Data Communication

Yποστηρικτής του 3ου Energy Commodities Conference, η Data Communication

0

Η Data Comunication Α.Ε., υποστήριξε δυναμικά το 3o Energy Commodities Conference, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στις 12 και 13 Μαΐου, στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Το 3o Energy Commodities Conference αποτέλεσε τόπο συνάντησης και ενημέρωσης όλων των ενδιαφερόμενων φορέων, όπου εκπρόσωποι της Data Communication είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με σημαντικά στελέχη και φορείς, σχετικά με ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής στον κλάδο της διανομής και εμπορίας φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας. Στην ατζέντα του συνεδρίου τέθηκαν κυρίαρχα ζητήματα της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας και οι εξελίξεις στον ενιαίο ευρωπαϊκό ενεργειακό χώρο.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η Data Communication έχει προχωρήσει στην υλοποίηση του Energy Dynamics Accelerator, μιας ολοκληρωμένης λύσης αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη αγορά. Βασισμένη στην κορυφαία διεθνώς πλατφόρμα Microsoft Dynamics CRM για τη διαχείριση των Πωλήσεων, της Εξυπηρέτησης και του Μάρκετινγκ και ενσωματώνοντας πλήθος καινοτόμων χαρακτηριστικών και εξειδικευμένη λειτουργικότητα. Tο Energy Dynamics Accelerator καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των επιχειρήσεων της ενέργειας, είτε είναι Eταιρίες Παροχής Ενέργειας είτε Διαχειριστές Δικτύου, συμβάλλοντας αποφασιστικά στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών και την αύξηση της αποδοτικότητας. Παράλληλα, όπως επισημαίνεται, αποτελεί λύση πλήρως παραμετροποιήσιμη, με αποτέλεσμα να προσφέρει απεριόριστη ευελιξία και προσαρμοστικότητα.