1. Home
  2. Καταναλωτής
  3. Nέα προϊόντα για ηλεκτρολόγους από Schneider Electric και Stanley Black and Decker Hellas
Nέα προϊόντα για ηλεκτρολόγους από Schneider Electric και Stanley Black and Decker Hellas

Nέα προϊόντα για ηλεκτρολόγους από Schneider Electric και Stanley Black and Decker Hellas

0

Νέα καινοτόμα προϊόντα για τους ηλεκτρολόγους παρουσίασαν Schneider Electric και Stanley Black and Decker Hellas,στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηνών.

Οι δύο εταιρείες, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, συνεχίζοντας την προσπάθειά τους να βρίσκονται δίπλα στο πλευρό του επαγγελματία, ενημέρωσαν το κοινό για τις νέες διαθέσιμες τεχνολογίες και προϊόντα.

Συγκεκριμένα, η Schneider Electric παρουσίασε σε πρώτη προβολή τη νέα σειρά στεγανού διακοπτικού υλικού Mureva Styl που σύντομα θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού, ενώ εξήγησε πώς επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειες με τους έξυπνους διασυνδεδεμένους πίνακες διανομής Smart Panels. Επίσης, ενημέρωσε το κοινό και για νέες τεχνολογίες στο κομμάτι του βιομηχανικού αυτοματισμού.

Η Stanley Black and Decker Hellas ακολούθησε παρουσιάζοντας νέα προϊόντα DeWalt και πιο συγκεκριμένα τη νέα σειρά εργαλείων Flexvolt με την καινούργια6 54 V  μπαταρία, η οποία φτάνει μέχρι και την απίστευτη χωρητικότητα των 9AH και είναι συμβατή με όλα τα 18V εργαλεία της σειράς XR. Η σειρά Flexvolt έρχεται ν’ αντικαταστήσει το καλώδιο από πολλές κατηγορίες εργαλείων όπως υψηλής απόδοσης γωνιακοί τροχοί/πιστολέτα SDS+ και MAX σεγάτσες- φορητά και σταθερά δισκοπρίονα μέχρι 305mm.

Τέλος, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα και λύσεις καθώς και να συνομιλήσουν με τα στελέχη των δύο εταιρειών, τα οποία ανανέωσαν τη δέσμευσή τους να υποστηρίζουν των κλάδο των ηλεκτρολόγων και να φροντίζουν για τη συνεχή ενημέρωση και τεχνική κατάρτιση των επαγγελματιών του χώρου.