1. Home
  2. Ηλεκτρισμός
  3. Schneider Electric: Το νέο στεγανό διακοπτικό υλικό “Mureva Styl”
Schneider Electric: Το νέο στεγανό διακοπτικό υλικό “Mureva Styl”

Schneider Electric: Το νέο στεγανό διακοπτικό υλικό “Mureva Styl”

0

Τη διαθεσιμότητα της νέας σειράς στεγανού διακοπτικού υλικού Mureva Styl, ανακοίνωσε η Schneider Electric.

Όπως επισημαίνεται, το Mureva Styl επαναπροσδιορίζει την εύκολη εγκατάσταση του εξοπλισμού. Ο μεγάλος χώρος που προσφέρει για την καλωδίωση, ο έξυπνα σχεδιασμένος μηχανισμός (χωρίς βίδες) που θα κουμπώσει απλά με ένα κλικ και οι στιβαρές βίδες με μεγάλη αντοχή στο σφίξιμο κάνουν την εγκατάστασή του πιο γρήγορη από ποτέ.

Ο μοντέρνος και ξεχωριστός σχεδιασμός του νέου Mureva Styl προσφέρει άνεση στην καθημερινότητα του χρήστη. Διαθέτει έξυπνη LED τεχνολογία στις πρίζες για εύκολo εντοπισμό στο σκοτάδι, ενώ με το διάφανο κάλυμμα ξεχωρίζουν εύκολα οι στεγανές πρίζες από τους διακόπτες.

Επιπλέον, η εταιρεία τονίζει ότι, το Mureva Styl αντέχει και στις πιο δύσκολες συνθήκες με βαθμό προστασίας IP55, για απόλυτη στεγανότητα ακόμα και στη χωνευτή εγκατάσταση, αλλά και βαθμό μηχανικής αντοχής IΚ 08 για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή σε χτυπήματα. Ακόμα, διαθέτει UV προστασία για να εξασφαλίσει ότι δε θα υπάρξει καμία αλλοίωση στο λευκό χρώμα.

Τέλος, το στεγανό διακοπτικό Mureva Styl είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, λευκό και ανθρακί, ενώ όπως όλες οι πρίζες της Schneider Electric έτσι και οι πρίζες της σειράς Mureva Styl διαθέτουν ως στάνταρ την ενσωματωμένη προστασία για τα παιδιά.