1. Home
  2. Ηλεκτρισμός
  3. Δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα από την WATT+VOLT
Δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα από την WATT+VOLT

Δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα από την WATT+VOLT

0

Η WATT+VOLT, στο πλαίσιο της ραγδαίας ανάπτυξής της και με απώτερο σκοπό να έρθει πιο «κοντά» στο καταναλωτικό της κοινό, πήρε τη στρατηγική απόφαση της ανάπτυξης δικτύου καταστημάτων, όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση.

Ήδη, μέσα σε τέσσερις μήνες, η εταιρεία άνοιξε δύο καταστήματα, στη Θεσσαλονίκη, τον Απρίλιο, και στη Λάρισα, τον Ιούλιο, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή έξι ακόμη καταστημάτων, τα οποία πρόκειται να ανοίξουν μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.

Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας, αμιγώς ελληνική. Από το 2011, προμηθεύει ρεύμα σε δεκάδες χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας ανταγωνιστικές χρεώσεις, σε όσους αναζητούν την άμεση μείωση των λειτουργικών τους εξόδων.

Στα νέα καταστήματά της WATT+VOLT, οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη WATT+VOLT, να ενημερωθούν για τις δυνατότητες εξοικονόμησης στο ρεύμα του σπιτιού τους ή της επιχείρησής τους και να εξοφλούν τους λογαριασμούς ρεύματός τους, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ήδη, μέσα σε τέσσερις μήνες, η εταιρεία άνοιξε δύο καταστήματα, στη Θεσσαλονίκη, τον Απρίλιο, και στη Λάρισα, τον Ιούλιο, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή έξι ακόμη καταστημάτων, τα οποία πρόκειται να ανοίξουν μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, όπως ενημερώνει στην ανακοίνωσή της.