1. Home
  2. Νέα
  3. Viohalco: Συνεργασία με SAP για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της
Viohalco: Συνεργασία με SAP για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της

Viohalco: Συνεργασία με SAP για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της

0

Η Viohalco S.A., με συμμετοχή σε κορυφαίες εταιρείες επεξεργασίας μετάλλων στην Ευρώπη και μονάδες παραγωγής σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ρωσία, FYROM, Τουρκία, Αυστραλία και Ηνωμένο Βασίλειο, επέλεξε τη SAP ως στρατηγικό συνεργάτη στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της.

Πιο συγκεκριμένα, η Viohalco αποφάσισε να επενδύσει στις λύσεις SAP SuccessFactors με βάση το cloud ως το βασικό της όχημα για τη μετάβασή της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων των εταιριών στις οποίες συμμετέχει προς τη νέα ψηφιακή εποχή. Οι κορυφαίες αυτές λύσεις διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, προσφέρουν μία νέα εμπειρία HR στους εργαζομένους αλλά και τα διοικητικά στελέχη που βάζει το χρήστη στο επίκεντρο μέσα από ένα σύγχρονο και «έξυπνο» περιβάλλον διεπαφής, με ενσωματωμένα εργαλεία συνεργασίας που είναι διαθέσιμα μέσα από οποιαδήποτε συσκευή επιλεχθεί.

Οι λύσεις SAP SuccessFactors αναμένεται να συμβάλουν στον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση των διαδικασιών διαχείρισης προσλήψεων και αξιολόγησης των εργαζομένων, καθώς και εν γένει στη βασική διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού των εταιριών της Viohalco, ενώ παράλληλα προσφέρουν τη δυνατότητα επέκτασης ή εμπλουτισμού αυτών των υπηρεσιών για την κάλυψη αντίστοιχων ή νέων αναγκών στο μέλλον.

Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη στρατηγική συμφωνία, ο Τάκης Πλεμμένος Διευθυντής ΗR της Viohalco, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτή τη νέα συνεργασία που ανακοινώνουμε σήμερα σχετικά με την επιλογή των λύσεων SAP SuccessFactors. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Viohalco αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής μας, και στο πλαίσιο αυτό, η αναβάθμιση των υπηρεσιών διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού των εταιριών που συμμετέχει, τίθεται ως μία πολύ σημαντική προτεραιότητα. Η τεχνογνωσία της SAP καθώς και οι προοπτικές εξέλιξης που προσφέρουν οι λύσεις της σε πολλούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο αποτέλεσαν βασικά σημεία για την απόφασή μας.»

Ο Ανδρέας Ξηρόκωστας, Country Manager της SAP για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη συμμετοχή μας σε αυτή τη συνεργασία για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Viohalco. Η εμπιστοσύνη που επιδεικνύει η Viohalco στη SAP και τις λύσεις SAP SuccessFactors αποτελούν μία πολύ σημαντική αναγνώριση της προσπάθειάς μας να καινοτομούμε συνεχώς και να βοηθούμε διεθνείς επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό στον τομέα της δραστηριότητάς τους».

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι, σημαντικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο έχουν επιλέξει τις λύσεις SAP SuccessFactors για να προωθήσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό με επίκεντρο τον άνθρωπο, αποκτώντας έτσι τη δυνατότητα να αξιοποιούν ευκαιρίες σε πραγματικό χρόνο.