1. Home
  2. Θέρμανση
  3. -
  4. κλιματισμός
  5. LG: Συστήματα επαγγελματικού κλιματισμού στο Semiramis Hotel Rhodes
LG: Συστήματα επαγγελματικού κλιματισμού στο Semiramis Hotel Rhodes

LG: Συστήματα επαγγελματικού κλιματισμού στο Semiramis Hotel Rhodes

0

Τις ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού της LG Electronics (LG) επέλεξε το μοντέρνο Semiramis Hotel στην Ρόδο για να καλύψει τις ανάγκες σε ψύξη και θέρμανση.

Το σύγχρονα ανακαινισμένο σε μοντέρνες λιτές και απέριττες γραμμές ξενοδοχείο προσφέρει άριστη φιλοξενία και εξυπηρέτηση συνδυάζοντας ήσυχο, φιλικό και ζεστό περιβάλλον, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με την υψηλή αξιοπιστία των συστημάτων επαγγελματικού εξοπλισμού της LG, καθώς και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες pre και after-sales του τμήματος Business Solutions της LG, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην επιλογή της συγκεκριμένης λύσης από το Semiramis Hotel Rhodes με σκοπό τη δημιουργία του ιδανικού κλίματος για μία άνετη διαμονή στο ξενοδοχείο, όπως τονίζεται.

Στο πλαίσιο αυτό, η LG σε συνεργασία με τον επίσημο συνεργάτη της στη Ρόδο, την εταιρεία «Yδρομετάλ», ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων επαγγελματικού κλιματισμού VRF LG Multi V S, 66 εσωτερικών επιτοίχιων μονάδων κλιματισμού, 42 εσωτερικών μονάδων κλιματισμού τύπου αεραγωγών χαμηλής στατικής πίεσης καθώς και κεντρικού χειριστηρίου με οθόνη αφής AC SMART το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα ελέγχου έως 128 εσωτερικών μονάδων. Οι ολοκληρωμένες λύσεις της LG, επισημαίνεται ότι, προσφέρουν κορυφαία ενεργειακή απόδοση, αλλά και σημαντική εξοικονόμηση στο κόστος λειτουργίας ενώ φέρουν ειδική πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον έγκυρο οργανισμό Eurovent.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος Business Solutions της LG Electronics, δήλωσε σχετικά: «H ηγετική θέση της LG στο χώρο των επαγγελματικών λύσεων επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά μέσω της συνεργασίας μας με το ξενοδοχείο Semiramis στη Ρόδο. Η ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών του ξενοδοχείου αποδεικνύει την εξαιρετική τεχνογνωσία, το υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης, αλλά και τα προηγμένα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τα προϊόντα κλιματισμού της LG. Εμείς από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους εταιρικούς πελάτες-συνεργάτες μας όσο το δυνατόν καλύτερα, τόσο πριν όσο και μετά την πώληση, παρέχοντας καινοτόμες λύσεις κορυφαίας τεχνολογίας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε έργου και επιχείρησης».

Ο κ. Μάκης Ίντζας, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Semiramis Hotel Rhodes δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με τη συνολική συνεργασία μας με την LG Electronics. Προσφέροντας προϊόντα με υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, εμπιστευτήκαμε μια εταιρεία οι λύσεις της οποίας συνοδεύονται από αντίστοιχα υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία. Τα κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα της LG και το μοναδικό χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών που διαθέτει αποδεικνύουν γιατί η εταιρεία ήταν ο ιδανικός συνεργάτης για την προμήθεια και διεκπεραίωση του σχετικού εξοπλισμού στους χώρους του ξενοδοχείου μας».