1. Home
  2. Καταναλωτής
  3. Υποτροφίες για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο BCA College από την Κωτσόβολος
Υποτροφίες για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο BCA College από την Κωτσόβολος

Υποτροφίες για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο BCA College από την Κωτσόβολος

0

Η Κωτσόβολος, σε συνεργασία με το BCA College, προσφέρει πλήρη εκπαιδευτικά προγράμματα για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές.

Πιο συγκεκριμένα, δίνει την ευκαιρία σε 3 υποψήφιους να αποκτήσουν μία υποτροφία για τετραετή φοίτηση στο προ-πτυχιακό πρόγραμμα BSc (Hons) Business Management [Marketing] και δύο μεταπτυχιακά προγράμματα MSc Digital Marketing. Κάθε ενδιαφερόμενος απόφοιτος Λυκείου ή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που θέλει να πραγματοποιήσει πετυχημένες σπουδές συνδεδεμένες με την αγορά εργασίας, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο http://promo.kotsovolos.gr/ypotrofies έως τις 6/10.

Για τους καταναλωτές, ο Σεπτέμβριος ισούται συνήθως με το γεγονός ότι αποχαιρετάμε τη θάλασσα και τις διακοπές. Την ίδια στιγμή, η επιστροφή στο σπίτι ισούται με, σχολείο, διάβασμα, έξοδα, προγραμματισμούς, καθάρισμα, ακόμα και νέα σχέδια ή ακόμα και νέο σπίτι. Για όλους αυτούς τους υπολογισμούς, όπως κάθε Σεπτέμβριο, έτσι και φέτος, η Κωτσόβολος μελετά μαζί με τον καταναλωτή, κάθε ανάγκη του, προσφέροντάς του όλες τις λύσεις, για τη νέα σχολική ή φοιτητική χρονιά, για τη νέα φοιτητική κατοικία, αλλά και για τις ευρύτερες φθινοπωρινές οικιακές ανάγκες σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, ακόμα και για τη μετακόμισή του, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στα καταστήματα Κωτσόβολος, όπως τονίζεται, Σεπτέμβριος = Νέο ξεκίνημα, με το αριθμητικό σύμβολο ίσον(=) να έρχεται να λύσει όσες εξισώσεις και υπολογισμούς επιβάλει ο Σεπτέμβριος στον καταναλωτή, προσφέροντας λύσεις που ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη.