1. Home
  2. Ηλεκτρισμός
  3. Η ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών στο roadshow του Λονδίνου
Η ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών στο roadshow του Λονδίνου

Η ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών στο roadshow του Λονδίνου

0

Με μεγάλο ενδιαφέρον αντιμετώπισαν οι ξένοι θεσμικοί στο Λονδίνο το ντεμπούτο της ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών στο ετήσιο Roadshow του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ανακοινώθηκε.

Στις παρουσιάσεις συμμετείχαν τόσο στελέχη της εισηγμένης, όσο και της ΑΔΜΗΕ ΑΕ που επικοινώνησαν στους επενδυτές καίρια σημεία για το τρέχον ρυθμιστικό καθεστώς και τη στρατηγική της εταιρείας με βάση τον σχεδιασμό για την επόμενη πενταετία, όπως αναφέρεται από τις αρμόδιες πηγές. Εμφαση δόθηκε στις απαιτούμενες επενδύσεις για τη διασύνδεση των νησιών, καθώς και στις πρωτοβουλίες της νέας διοίκησης για την επίσπευση των διαδικασιών λήψης αποφάσεων για την εκτέλεση του επενδυτικού σχεδίου.

Υπενθυμίζεται ότι η διασύνδεση των νησιών αναμένεται να συμβάλλει ιδιαίτερα στη μείωση των χρεώσεων για τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας που επιβαρύνουν τους χρήστες όλου του συστήματος.

Η διοικητική ομάδα της εισηγμένης ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών και της Συγγενούς εταιρείας ΑΔΜΗΕ ανέλυσαν τόσο τις άμεσες προτεραιότητες, όσο και το μακροπρόθεσμο όραμα που προκύπτει από τις ανάγκες του συστήματος μεταφοράς, την προσδοκώμενη εξέλιξη της ζήτησης για ηλεκτρική ενέργεια, που σταδιακά επανέρχεται στα προ κρίσης επίπεδα, όπως επισημαίνεται, και την ανάγκη για υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματος που προκύπτει από το δεκαετές πλάνο ανάπτυξης.