1. Home
  2. Ηλεκτρισμός
  3. Η ΚΑΥΚΑΣ στους “True Leaders” για το 2016
Η ΚΑΥΚΑΣ στους “True Leaders” για το 2016

Η ΚΑΥΚΑΣ στους “True Leaders” για το 2016

0

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. συμπεριλαμβάνεται στις 68 επιχειρήσεις που αξιολογήθηκαν ως “True Leaders” για το 2016 από την ICAP και βραβεύτηκε στην τελετή απονομής των βραβείων του θεσμού, τα οποία μετρούν την έβδομη χρονιά τους.

Η διάκριση της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. ανάμεσα σε 15.000 επιχειρήσεις που αξιολογήθηκαν, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, έρχεται να επιβεβαιώσει την κορυφαία θέση που κατέχει η εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, του φωτισμού, των ενεργειακών λύσεων και της βιομηχανίας.

Η ICAP Group, η μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως Credit Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την αντίστοιχη ευρωπαϊκή αρμόδια αρχή (ESMA – European Securities and Markets Authority), από το 2011 αναδεικνύει τις εταιρείες και τους ομίλους – ηγέτες βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα κριτήρια: την κερδοφορία, την αύξηση του προσωπικού, την υψηλή πιστοληπτική ικανότητα (ICAP Score) και την κορυφαία θέση στον κλάδο.

Με αφορμή τη διάκριση, ο κ. Θανάσης Ταραλάς, Finance Director της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να βρισκόμαστε ανάμεσα στις 68 εκλεκτές εταιρείες και ομίλους που διακρίθηκαν στο θεσμό “True Leaders” για το 2016, όταν μάλιστα αυτή η διάκριση επιτυγχάνεται μέσα σε ένα επί πολλά χρόνια δυσχερές οικονομικό περιβάλλον. Η βράβευση αυτή μάς δίνει ώθηση να συνεχίσουμε να επενδύουμε στον άνθρωπο και στην καινοτομία, προσπαθώντας πάντα να γινόμαστε καλύτεροι για τους πελάτες μας, τους εργαζόμενους μας και συνολικά την ελληνική οικονομία».