1. Home
  2. Καταναλωτής
  3. Μύρισε Πάσχα στον Κωτσόβολο!
Μύρισε Πάσχα στον Κωτσόβολο!

Μύρισε Πάσχα στον Κωτσόβολο!

0

Ο Κωτσόβολος βρίσκεται ήδη σε εορταστική διάθεση με δράσεις και ενέργειες που… μυρίζουν Πάσχα.

Συγκεκριμένα η εταιρεία διοργανώνει ένα σεμινάριο μαγειρικής με τη food blogger Madame Ginger. Το Σάββατο 31 Μαρτίου, στο κατάστημα Κωτσόβολος Ηλιούπολης θα παραδοθεί ένα διαδραστικό σεμινάριο μαγειρικής στην κουζίνα που γυρίζεται η διαδικτυακή εκπομπή της Κωτσόβολος «Βάζουμε τον Chef στην πρίζα».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσα από την επίσημη σελίδα της Madame Ginger στο Facebook και να κάνουν κράτηση της θέσης τους. Φυσικά, το σεμινάριο θα είναι ανοιχτό και για όσους θέλουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους την τελευταία στιγμή. Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα λάβουν ένα πασχαλινό δώρο, ενώ ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει, κατόπιν κλήρωσης, μία κουζινομηχανή της Kenwood.

Οι εκπλήξεις του Κωτσόβολου δεν σταματούν εδώ, αφού με τη βοήθεια των κουζινομηχανών Kenwood και Bosch, τα καταστήματα Κωτσόβολος στα εμπορικά κέντρα The Mall Athens και River West, αλλά και στο Περιστέρι και την Πυλαία Θεσσαλονίκης έχουν δημιουργήσει ένα πασχαλινό «εργαστήριο ζαχαροπλαστικής» και προσφέρουν φρεσκοψημένα, παραδοσιακά γλυκίσματα στους επισκέπτες τους. Παράλληλα, δίνονται χρήσιμες συμβουλές γύρω από τη λειτουργία των κουζινομηχανών και την ευκολία που προσφέρουν στην ετοιμασία του Πασχαλινού τραπεζιού, αλλά και σε κάθε προετοιμασία γεύματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα καταστήματα τις εξής ημέρες και ώρες:

  • The Mall Athens έως τις 14/4/18
  • Περιστέρι έως τις 7/4/18
  • River West έως τις 7/4/18
  • Πυλαία έως τις 14/4/18

Καθημερινές μετά τις 12.00, Σάββατα και Κυριακή 1/4 μετά τις 11.00.