1. Home
  2. Καύσιμα
  3. Προωθητική ενέργεια της Shell σε συνεργασία με Ferrari και LEGO
Προωθητική ενέργεια της Shell σε συνεργασία με Ferrari και LEGO

Προωθητική ενέργεια της Shell σε συνεργασία με Ferrari και LEGO

0
shell-lego-ferrariΗ Shell παρουσιάζει τη νέα της προωθητική ενέργεια, σε συνεργασία με τη Ferrari και τον Όμιλο LEGO. Η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως, στις οποίες κυκλοφορεί η ειδική περιορισμένη σειρά συλλεκτικών μοντέλων Ferrari  φτιαγμένων από τουβλάκια LEGO.
Με αυτή τη νέα συναρπαστική προωθητική ενέργεια, η Shell προσφέρει έξι αποκλειστικά μοντέλα LEGO που βασίζονται σε μερικά από τα πιο εμβληματικά οχήματα στην ιστορία της Ferrari. Τρεις παγκοσμίου φήμης μάρκες ενώνουν τις δυνάμεις τους γιορτάζοντας την τεχνολογική συνεργασία μεταξύ Shell και Ferrari για πάνω από 60 χρόνια.
«Η συγκεκριμένη ενέργεια αντιπροσωπεύει απόλυτα το κοινό πάθος για απόδοση και καινοτομία που χαρακτηρίζει τόσο τη Shell όσο και τη Ferrari, ενσωματώνοντας παράλληλα τη διασκεδαστική και ευφάνταστη φύση των προϊόντων της LEGO. Είτε αγαπούν τη Ferrari, είτε το μηχανοκίνητο αθλητισμό, είτε τα τουβλάκια της LEGO, πιστεύουμε ότι τα παιχνίδια αυτά θα συναρπάσουν τους πελάτες μας», δήλωσε ο Γιώργος Χατζόπουλος, Διευθυντής Πρατηρίων της Coral A.E.
Μπορείτε να αποκτήσετε ένα από τα έξι μοντέλα, δωρεάν ανεφοδιάζοντας απλώς το αυτοκίνητό σας με 20 λίτρα Shell V-Power Racing ή  με 20 λίτρα Shell V-Power ή Shell V-Power Diesel και πληρώνοντας επιπλέον €1,90.  Έτσι μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε τα μοντέλα πριν από τα Χριστούγεννα και να τα προσφέρετε στους αγαπημένους σας!
Πρώτη φορά στην ιστορία του Ομίλου LEGO
Τα μοντέλα της μοναδικής αυτής σειράς είναι εξοπλισμένα με το μικρότερο pull-back κινητήρα που κατασκευάστηκε ποτέ από τον Όμιλο LEGO. Πρόκειται, λοιπόν, για την πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας που τίθενται σε κυκλοφορία οχήματα τόσο μικρού μεγέθους με κινούμενους τροχούς, που θα είναι σε θέση – με όλο το βάρος των 30 γραμμαρίων τους – να διατρέξουν απόσταση τουλάχιστον δύο μέτρων.
H Shell και ο Όμιλος LEGO εργάστηκαν για περισσότερους από 18 μήνες για την ανάπτυξη του συγκεκριμένου κινητήρα, που είναι αρκετά ισχυρός ώστε να κινήσει το κάθε ένα από τα οχήματα τσέπης με μεγάλη ταχύτητα, θέτοντάς τα σε αγωνιστική ετοιμότητα, όπου και αν βρίσκεστε! Ο κινητήρας αυτός ενσαρκώνει το πνεύμα της τεχνολογικής καινοτομίας και της βελτιωμένης απόδοσης,  το βασικό δηλαδή πυρήνα των καυσίμων Shell V-Power.
Τα αυτοκίνητα
Για τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, η Shell και ο Όμιλος LEGO δημιούργησαν έξι από τα πλέον αινιγματικά και ξεχωριστά μοντέλα που σχετίζονται με το αγωνιστικό τμήμα της Ferrari:
  • Ferarri F150° Italia: αντίγραφο του αυτοκινήτου που κέρδισε σε αγώνα της Φόρμουλα 1 το 2011, στο οποίο μπορούν να «φορεθούν» εναλλακτικά τα κράνη του Felipe Massa ή του Fernando Alonso.
  • Scuderia Ferrari Truck: γνωστό φορτηγό μεταφορών και βασικό μέρος της αγωνιστικής ομάδας της Ferrari. Στη LEGO εκδοχή του η καμπίνα έχει σχεδιαστεί προσεκτικά, ώστε να περιλαμβάνει ρεαλιστικές λεπτομέρειες των φώτων, του ψυγείου και της μάσκας.
  • Ferrari 250 GT Berlinetta passo corto (SWB): πραγματικός θρύλος του μηχανοκίνητου κόσμου, από τα πιο όμορφα οχήματα που έχουν δημιουργηθεί ποτέ, αλλά και το πρώτο αυτοκίνητο της Ferrari με δισκόφρενα. Οι χαρακτηριστικοί στρογγυλοί προβολείς του λειτουργούν τέλεια στα τουβλάκια LEGO, αντικατοπτρίζοντας την ομορφιά του πρωτότυπου.
  • Ferrari F40: από τα πιο γνωστά αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των εποχών. Το κλασικό αεροδυναμικό του σχήμα και η χαρακτηριστική πίσω αεροτομή είναι άμεσα αναγνωρίσιμα και «μεταφράζονται» τέλεια από τα τουβλάκια LEGO.
  • Ferrari FXX: η τελευταία, υψηλής απόδοσης αγωνιστική εξέλιξη του μοντέλου Ferrari Enzo, ενός από τα πιο δυνατά αυτοκίνητα στον κόσμο. Η εκδοχή LEGO σε μαύρο χρώμα αποδίδει σε μεγάλο βαθμό το κομψό στιλ της Ferrari FXX.
  • Ferrari 458 Italia: αναμφισβήτητα το πιο εμβληματικό αυτοκίνητο της τρέχουσας σειράς της Ferrari. Ο Όμιλος LEGO έκανε το παν για να αναπαράγει τις χαρακτηριστικές του λεπτομέρειες, από τη τριπλή εξάτμιση στα πολλαπλά LED μπροστινά φώτα, με σκοπό να δημιουργήσει ένα αυθεντικό και συναρπαστικό παιχνίδι.