1. Home
  2. ΑΠΕ
  3. Αleo solar: φ/β 6,75MW σε πάρκο της SUNfarming

Αleo solar: φ/β 6,75MW σε πάρκο της SUNfarming

0

ALEOΣτην προμήθεια φ/β πλαισίων υψηλής ποιότητας της SUNfarming, προχώρησε η aleo solar, για ένα πάρκο στο Mecklenburg ισχύος 6,75 MW.

Ο κατασκευαστής του έργου και ο ελεγκτής επένδυσης, Erkner, με έδρα στο Βραδεμβούργο έχει υλοποιήσει κατά την τελευταία δεκαετία φ/β έργα ισχύος πάνω από 350 ΜW, εκ των οποίων περίπου 45 ΜW ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου.

Η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία ακολουθεί μια αυστηρή διαδικασία στην επιλογή των εξαρτημάτων, εξηγεί ο Martin Tauschke, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της SUNfarming: “όλα τα πάνελ υποβάλλονται, από τους μηχανικούς ποιότητας της SUNfarming, σε ένα ιδιαίτερα αυστηρό ποιοτικό έλεγχο πριν την αποστολή από το εργοστάσιο. Μετά από ενδελεχή εξέταση της διαδικασίας παραγωγής της aleo λάβαμε την θετική απόφαση να συνεργαστούμε. Τα πάνελ της SUNfarming που κατασκευάζονται στο Prenzlau από την aleo solar πληρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και διασφαλίζουν την μακροπρόθεσμη υψηλή απόδοση”.

“Το γεγονός ότι μία έμπειρη εταιρία ανάπτυξης έργων, όπως η SUNfarming , επενδύει στην aleo και στα προϊόντα της, αποτελεί επιβεβαίωση των υψηλών προτύπων ποιότητάς μας,” λέει ο Günter Schulze, Διευθύνων Σύμβουλος της aleo solar GmbH.