Home Θέρμανση - κλιματισμός Σεμινάρια επαγγελματικού κλιματισμού από την LG
Σεμινάρια επαγγελματικού κλιματισμού από την LG

Σεμινάρια επαγγελματικού κλιματισμού από την LG

0
0

lg multi VΕνημέρωση στους επαγγελματίες του κλάδου από στελέχη του τμήματος LG Business Solutions για τις τελευταίες εξελίξεις στη τεχνολογία του κλιματισμού.

H LG Electronics (LG) και το τμήμα LG Business Solutions, στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης των επαγγελματιών σε όλη την Ελλάδα, διοργάνωσε μέσα στον Απρίλιο μία σειρά σεμιναρίων σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη, σχετικά με τις ολοκληρωμένες και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις ψύξης/θέρμανσης οικιακού και επαγγελματικού κλιματισμού. Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, η LG ενημέρωσε τους επαγγελματίες του κλάδου σχετικά με τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες της, στα συστήματα ψύξης και θέρμανσης για κατοικίες και επαγγελματικές εγκαταστάσεις, τα οποία προσφέρουν κορυφαίες αποδόσεις και υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας.

Τα εξειδικευμένα σεμινάρια της LG, διεξήχθησαν με σκοπό τη καλύτερη δυνατή επιμόρφωση των επαγγελματιών του κλάδου, όπως Μελετητές Μηχανικοί, Ενεργειακοί Επιθεωρητές, Στελέχη Τεχνικών Υπηρεσιών, Τεχνικοί εξουσιοδοτημένων Service της LG, Εμπορικοί Συνεργάτες και Στελέχη Πωλήσεων.

Τα ολοκληρωμένα συστήματα VRF κλιματισμού της LG Multi V IV προσφέρουν πιστοποιημένα κορυφαία ενεργειακή απόδοση και ταυτόχρονα βοηθούν στην εξοικονόμηση σημαντικού μέρους από το κόστος λειτουργίας των κλιματιστικών μονάδων. Χάρη στις τέσσερις αποκλειστικές τεχνολογίες της LG, την έξυπνη επιστροφή λαδιού (Smart Oil Return), τη λειτουργία του συμπιεστή HiPORTM (High Pressure Oil Return), τον έλεγχο ενεργής ποσότητας (Active Refrigerant Control) αλλά και τη μεταβλητή διαδρομή ψυκτικού μέσου (Variable Heat Exchange Path), τα Multi V διαθέτουν βελτιωμένες προδιαγραφές σε σχέση με παλαιότερα ή αντίστοιχα συστήματα, έχοντας ακόμα καλύτερη λειτουργία και απόδοση.

Η LG φέρει ειδική πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον αναγνωρισμένο και έγκυρο Οργανισμό ‘Eurovent’ για τα προηγμένης τεχνολογίας κεντρικά συστήματα κλιματισμού Multi V (MULTI V IV, MULTI V S, MULTI V IV PRO). Σύμφωνα με την πιστοποίηση του Eurovent, οι μονάδες κλιματισμού VRF της LG πετυχαίνουν άριστες επιδόσεις, τόσο σε λειτουργία ψύξης, όσο και θέρμανσης. Ο υψηλότερος εποχιακός συντελεστής απόδοσης έως 7,9 (ESEER), ο πιστοποιημένος κατά Eurovent δείκτης ενεργειακής απόδοσης στην ψύξη έως 4.83 (EER) και ο συντελεστής απόδοσης στη θέρμανση έως 5.32 (COP) εξασφαλίζουν την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση του κόστους λειτουργίας. Τέλος, η δυνατότητα σύνδεσης έως και 35 εσωτερικών μονάδων υψηλής απόδοσης και χαμηλού θορύβου, τις καθιστά ιδανική επιλογή για επαγγελματικούς χώρους, όπως εστιατόρια, ξενοδοχειακές μονάδες, συνεδριακά κέντρα, χώρους πολιτιστικών εκδηλώσεων συνδυάζοντας υψηλή απόδοση ενέργειας και κομψό σχεδιασμό.

Oι LG αντλίες θερμότητας Therma V και οι μονάδες Hydrokit συγκαταλέγονται στις πιο οικονομικές και αποδοτικές λύσεις θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού. Είναι φιλικές προς το περιβάλλον αποδεσμεύοντας πλήρως τον χρήστη από τις συμβατικές πηγές ενέργειας (πετρέλαιο, υγραέριο κτλ). Επιπλέον, μπορούν να τοποθετηθούν σε νέες ή υφιστάμενες εγκαταστάσεις και είναι απόλυτα συμβατές με Fan Coil units, συστήματα καλοριφέρ, ενδοδαπέδια θέρμανση, ηλιακά πάνελ και boiler. Οι μονάδες LG Hydrokit Υψηλών Θερμοκρασιών αποτελούν ολοκληρωμένες οικονομικές και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης μεγάλης κλίμακας, οι οποίες σε συνδυασμό με τις εξωτερικές μονάδες κλιματισμού νέας γενιάς Μulti V IV, εξασφαλίζουν έως και 4 φορές μεγαλύτερο συντελεστή απόδοσης σε σχέση με τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης.

Τέλος, στον τομέα του οικιακού κλιματισμού παρουσιάστηκε η νέα σειρά Inverter οικιακών κλιματιστικών για τη χρονιά 2016 – 2017 τα οποία προσφέρουν την ιδανική λύση για ψύξη και θέρμανση στο σπίτι, καθώς διαθέτουν τεχνολογία αιχμής, εξαιρετική ενεργειακή απόδοση, χαμηλά επίπεδα θορύβου και ταυτόχρονα κομψό σχεδιασμό. Με μεγάλη ποικιλία μοντέλων, τα πρωτοποριακά κλιματιστικά της LG εναρμονίζονται τέλεια με την καθημερινή ζωή και τις ανάγκες του κάθε χρήστη, διασφαλίζοντας ένα ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον.

Η LG αποτελεί με συνέπεια και συνέχεια έναν αξιόπιστο και σταθερό συνεργάτη, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και ενημερώνοντας διαρκώς το εκτενές δίκτυο των έμπειρων συνεργατών της, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκρίνονται με την απαραίτητη τεχνογνωσία και επαγγελματισμό για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των σύγχρονων επιχειρήσεων.

tags: