Home Ηλιακή ενέργεια Το LG Styler τιμήθηκε με το Βραβείο 2016 “TWICE VIP AWARD”
Το LG Styler τιμήθηκε με το Βραβείο 2016 “TWICE VIP AWARD”

Το LG Styler τιμήθηκε με το Βραβείο 2016 “TWICE VIP AWARD”

0
0

TWICE VIP AWARD_LG STYLERΗ LG Electronics ( έλαβε το βραβείο “2016 TWICE VIP”  (Very Important Product), για το σύστημα φροντίδας ρούχων με ατμό, LG Styler. Το LG Styler εντάσσεται πλέον στα προϊόντα της LG που κερδίζουν κάθε χρόνο VIP βραβείο από την έναρξη του προγράμματος της Αμερικανικής έκδοσης εμπορίου TWICE, το 2013. Πρόκειται για μία έκδοση που απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης. Για να κατακτήσουν τη πολυπόθητη βράβευση, όλες οι συμμετοχές αξιολογήθηκαν από τους πωλητές λιανικής και τους διανομείς στις ΗΠΑ, οι οποίοι κλήθηκαν να αναγνωρίσουν τα προϊόντα που έχουν κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά στον κλάδο.

Το προϊόν της φετινής χρονιάς LG Styler, συνεχίζει να τραβά την προσοχή λόγω της καινοτόμας προσέγγισής του στη φροντίδα των ρούχων.
Μέγιστη Ευκολία

Το σύστημα φροντίδας ρούχων με ατμό LG Styler, είναι ιδανικό για να φρεσκάρει ρούχα που απαιτούν συνήθως μία επίσκεψη στο καθαριστήριο, όπως κοστούμια, μπλούζες ή στολές. Αναζωογονεί τα ρούχα με τη χρήση ατμού χρησιμοποιώντας ένα ισχυρό σύστημα αντλιών θερμότητας Inverter, παρόμοιο με αυτό που μπορεί να βρεθεί στα υψηλής απόδοσης πλυντήρια ρούχων. Η τεχνολογία Heat Pump ανιχνεύει τη θερμοκρασία και στεγνώνει τα ρούχα σε χαμηλή θερμοκρασία, για να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά στο ύφασμα. Το Styler είναι επίσης εξοπλισμένο με τον έλεγχο ροής του αέρα, παρόμοιος με αυτόν που μπορεί να βρεθεί σε ένα τελευταίας τεχνολογίας κλιματιστικό, καθιστώντας το μια επαναστατική συσκευή για την εύκολη συντήρηση των ρούχων, που όχι μόνο φαίνονται αλλά και δείχνουν τέλεια.

Άψογα αποτελέσματα

Το LG Styler χρησιμοποιεί την τεχνολογία ψεκασμού ατμού TrueSteam™,  η οποία απελευθερώνει ένα σύννεφο ατμού για να αποστειρωθούν πλήρως τα ρούχα αλλά και να μειωθούν οι οσμές που προσκολλώνται σε υφάσματα, πλεκτά, ακόμη και σε  ευαίσθητα ρούχα. Επιπλέον, η λειτουργία Moving Hanger τινάζει απαλά τα ρούχα από τη μία πλευρά στην άλλη για να ελαχιστοποιήσει τις ζάρες με ένα σύννεφο ατμού. Επίσης, το ειδικό σύστημα “Easy Pants Crease”, μειώνει τις ανεπιθύμητες ζάρες ενώ αποκαθιστά άψογα τις τσακίσεις, δίνοντας σε κάθε παντελόνι μια πιο επίσημη και πιο εκλεπτυσμένη ‘γραμμή’. Ο έγκυρος οργανισμός δοκιμών ‘British Allergy Foundation’ (BAF), επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα του LG Styler και την ικανότητα του ατμού να αποστειρώνει τις επιφάνειες των ρούχων .

Μετά από περαιτέρω έρευνα αγοράς, η LG έχει προσθέσει νέους προσαρμοσμένους κύκλους περιποίησης ρούχων στο Styler, έτσι ώστε να ταιριάξει όσο το δυνατόν καλύτερα αλλά και να συμπληρώσει τον διαφορετικό τρόπο ζωής των καταναλωτών. Η λειτουργία NFC Cycle Download επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάσουν επιπλέον κύκλους ‘styling’, σύμφωνα με τις ανάγκες τους, όπως οι Sports Equipment, Soft Toy, και Rainy Day.

«Το γεγονός ότι η ανταγωνιστικότητα των προϊόντων μας αναγνωρίστηκε από τους αγοραστές και διανομείς στην έντονα ανταγωνιστική αγορά οικιακών συσκευών της Αμερικής, αποτελεί μεγάλο επίτευγμα για εμάς», δήλωσε ο William Cho, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics USA. «Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε καινοτόμα προϊόντα που ξεπερνούν τις προσδοκίες των καταναλωτών και παράλληλα έχουν θετικό αντίκτυπο στη ζωή τους».