Home Νέα Δυναμική παρουσία της LG Electronics στην έκθεση “Thanks to Tech”
Δυναμική παρουσία της LG Electronics στην έκθεση “Thanks to Tech”

Δυναμική παρουσία της LG Electronics στην έκθεση “Thanks to Tech”

0
0

lg-thanks-to-tech-showΗ LG Electronics (LG), συμμετέχει στην έκθεση τεχνολογίας“Thanks to Tech” που διοργανώνει ο Κωτσόβολος, παρουσιάζοντας στο Ελληνικό κοινό για πρώτη φορά μία συλλογή από τα πιο καινοτόμα προϊόντα που προσφέρει. Για το προηγούμενο τριήμερο  4-5-6/11 καθώς και για το επόμενο τριήμερο 11-12-13/11, οι πιο εξελιγμένες συσκευές της LG θα είναι διαθέσιμες στον 4ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου, The Mall Athens.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά συσκευές της μοναδικής σειράς με νέα σχεδιαστική φιλοσοφία, LG SIGNATURE, η οποία χαρακτηρίζεται από εκλεπτυσμένη κομψότητα.  

Σε αυτό το πλαίσιο, διαθέσιμη στην έκθεση είναι η βραβευμένη με το ‘2016 CES Best of Innovation’ τηλεόραση LG SIGNATURE OLED TV 65G6V, γνωστή για την κομψή απλότητα, χωρίς τα περιττά στοιχεία, που αποσπούν την προσοχή από τη συναρπαστική εμπειρία του θεατή. Η LG SIGNATURE OLED TV 65G6V διαθέτει το μοναδικό Picture-on-Glass σχεδιασμό, για μια εξαιρετικά λεπτή οθόνη 2,57 χιλιοστών OLED με ημιδιαφανή γυάλινη επιφάνεια πίσω και εμπρός από το ηχοσύστημα. Επιπλέον, προσφέρει ανώτερη ποιότητα εικόνας χάρη στην τεχνολογία OLED, με τέλειο μαύρο, εξαιρετική αναλογία αντίθεσης και χρωματική απόδοση, αλλά και ανάλυση 4K Ultra HD με δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου HDR (high dynamic range).

Από την έκθεση δεν θα μπορούσε να λείπει το εκπληκτικό πλυντήριο ρούχων LG SIGNATURE TWINWash™. Ο βασικός κάδος χωρητικότητας 12kg του πλυντηρίου διαχειρίζεται τον μεγαλύτερο όγκο της πλύσης ενώ το μοναδικό συρτάρι ‘TWINWash Mini’, χωρητικότητας 2kg, που βρίσκεται κάτω από την κύρια μονάδα της συσκευής, μπορεί να ρυθμιστεί και να πραγματοποιήσει ανεξάρτητα μικρότερο κύκλο πλύσης. Εξοπλισμένο με το LG Centum System™ βελτιώνει την αντοχή και την ενεργειακή απόδοση (έως A+++ -60%).

Ο θόρυβος κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του πλυντηρίου μειώνεται σημαντικά καθώς το Centum System™ ελαχιστοποιεί τους κραδασμούς του κάδου κατά τη διάρκεια ενός κύκλου πλύσης ενώ το χαμηλής δόνησης μοτέρ Inverter Direct Drive που βρίσκεται στην καρδιά της συσκευής υποστηρίζεται από την κορυφαία στον κλάδο εγγύηση διάρκειας 20 ετών. Το LG SIGNATURE TWINWash™ αξιοποιεί επίσης την τεχνολογία 6 Motion Direct Drive, για καλύτερη απόδοση που έχει ως αποτέλεσμα ακόμα πιο καθαρά ρούχα, ενώ η λειτουργία TurboWash™ Jet Spray μειώνει σημαντικά τους χρόνους πλύσης που αγγίζουν τα 49 λεπτά, σε σχέση με τα συμβατικά πλυντήρια.

Ολοκληρώνοντας την παρουσία της σειράς LG Signature, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το LG Signature InstaView™ Door-in-Door® Ψυγείο, το οποίο είναι εξοπλισμένο με μια διάφανη οθόνη αφής LCD 29 ιντσών. Tο συγκεκριμένο ψυγείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως μια οθόνη υπολογιστή, καθώς και ως ‘παράθυρο’ για να βλέπει ο χρήστης το περιεχόμενο του ψυγείου χωρίς να ανοίξει την πόρτα, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Knock-On.

Συνεχίζοντας με τις πραγματικά μοναδικές συσκευές, διαθέσιμο στην έκθεση τεχνολογίας είναι και το μοναδικό LG Styler, το πρωτοποριακό οικιακό σύστημα ατμού το οποίο φρεσκάρει τα ρούχα. Το LG Styler χρησιμοποιεί την τεχνολογία ψεκασμού ατμού TrueSteam™, η οποία απελευθερώνει ένα σύννεφο ατμού για να αποστειρωθούν πλήρως τα ρούχα αλλά και να μειωθούν οι οσμές που προσκολλώνται σε υφάσματα, πλεκτά, ακόμη και σε ευαίσθητα ρούχα. Το LG Styler είναι η ιδανική συσκευή για εκείνους που θέλουν τα ρούχα τους φρεσκαρισμένα και αρωματισμένα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού συμπληρώνει ένα κύκλο λειτουργίας σε 36 μόλις λεπτά.

Επίσης διαθέσιμες από την LG σε αυτή τη γιορτή τεχνολογίας είναι οι εντυπωσιακές και καινοτόμες Digital Signage λύσεις οι OLED Double-Sided, 86’’ Ultra Stretch οθόνες και OLED Wallpaper.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών αναμένεται να συγκεντρώσει η 55” LG OLED Double Sided Digital Signage, μία διπλής όψεως οθόνη με 360° γωνία θέασης πολλαπλών χρήσεων. Πρόκειται για ένα τεχνολογικό έργο τέχνης, το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους: είτε με ανάρτηση οροφής (ceiling suspension), είτε με στήριγμα στο τοίχο (wall mount) είτε με βάση δαπέδου. Με τη χρήση ενός remote controller, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αλλάξει μεταξύ τους ή να προβάλλει το ίδιο περιεχόμενο και στις δυο οθόνες.

Διαθέσιμη στην έκθεση είναι και η νέα LG Ultra Stretch Digital Signage οθόνη 86 ιντσών, με μοναδικά χαρακτηριστικά και ιδιαίτερο σχεδιασμό, η οποία αποτελεί ιδανική λύση για αεροδρόμια, σταθμούς του Μετρό, τράπεζες ακόμα και σημεία λιανικής πώλησης.

Τέλος, η LG κάνει επίσης επίδειξη τεχνολογικής υπεροχής με τη νέα LG OLED Wallpaper 55 ιντσών, με πάχος μόλις 3,65 χιλιοστά, τόσο λεπτή όσο το πάχος ενός φύλλου χαρτιού. Πρόκειται για επαγγελματική οθόνη η οποία είναι ιδανική για διαφημιστική προβολή, αποτυπώνοντας απόλυτα εικόνες και βίντεο υψηλής ποιότητας με ολοζώντανα χρώματα, για μία μοναδική καθηλωτική εμπειρία με απρόσκοπτη θέαση από κάθε σημείο του χώρου.