1. Home
  2. Νέα
  3. Media Markt Πάτρας: Εγκαίνια με 8.000 κόσμο
Media Markt Πάτρας: Εγκαίνια με 8.000 κόσμο

Media Markt Πάτρας: Εγκαίνια με 8.000 κόσμο

0

Η Media Markt έριξε άγκυρα στο λιμάνι της Πάτρας με ένα νέο, σύγχρονο κατάστημα τεχνολογίας στο Veso Mare. Το νέο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του την Πέμπτη 6 Απριλίου, στις 8.00 το πρωί, και υποδέχτηκε τους φίλους της τεχνολογίας με μοναδικές προσφορές, εκπλήξεις και happenings.

Ήδη από την προηγούμενη μέρα, οι δημοσιογράφοι και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ της Πάτρας, καθώς και οι τοπικοί φορείς, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πρώτη παρουσίαση του νέου καταστήματος της Media Markt, από τον κ. Δημήτρη Κατραβά, Πρόεδρο Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Media Markt Hellas. Μεταξύ των θεσμικών φορέων που παραβρέθηκαν στην πρώτη παρουσίαση του καταστήματος ήταν ο κ. Α. Κατσιφάρας, Περιφερειάρχης Αχαΐας, ο κ. Δ. Δριβίλας, Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης, ο κ. Γ. Αγγελόπουλος, Εντεταλμένος Περιφ. Σύμβουλος στον Τομέα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων και Βοηθός Περιφερειάρχη, ο κ. Α. Χαροκόπος, Εντεταλμένος Περιφ. Σύμβουλος στον Τομέα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο κ. Χ. Μπακαλάρος, Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας, κ. Ν. Οικονομόπουλος, Επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Δυνατή» και ο κ. Ν. Τζανάκος, Επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα η δική μας πόλη», μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας, ο  κ. Α. Κατσανιώτης και ο κ. Ι. Φωτήλας, Βουλευτές νομού Αχαΐας, ο κ. Γ. Ρώρος, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πατρών.

Ο κ. Κατραβάς δήλωσε για το νέο κατάστημα: «Η Media Markt εδώ και χρόνια επενδύει σταθερά στην Ελλάδα, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες των τελευταίων ετών. Όσον αφορά την κοινωνία της Πάτρας, πιστεύουμε πως η επένδυσή μας θα συνεισφέρει κι αυτή, στο κομμάτι που της αναλογεί, στην ενίσχυση του εμπορίου και της απασχόλησης της πόλης. Όσον αφορά δε το καταναλωτικό κοινό, δεσμευόμαστε ότι θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με γνώμονα πάντα το συμφέρον του πατρινού καταναλωτή, όπως κάνουμε για το σύνολο των φίλων μας σε όλη την Ελλάδα, που επιλέγουν καθημερινά τη Media Markt για τις αγορές τους.»

Στα επίσημα εγκαίνια της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και στη συνέχεια ο κ. Δημήτρης Κατραβάς έκοψε την κορδέλα μαζί με το Διευθυντή καταστήματος, κ. Σπύρο Χριστοφοράτο, και προέτρεψε την ομάδα της Media Markt να… «κάνει το… δικό της» και στην Πάτρα. Το καταναλωτικό κοινό της πόλης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Media Markt και πλήθος επισκεπτών συνέρρευσε στο χώρο του νέου καταστήματος από τις πρωινές ώρες. Οι φίλοι της τεχνολογίας στην Πάτρα είχαν από την πρώτη στιγμή την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων του καταστήματος και έκαναν τη δική τους επιλογή ανάμεσα στις αμέτρητες προτάσεις, πάντα στις χαμηλές τιμές που προσφέρει σε όλα της τα καταστήματα η Media Markt.

Το γιορτινό κλίμα συνεχίστηκε για όλη την μέρα, με αποκορύφωμα το live performance από τους Alcatrash. Aπό τις 18.00 το απόγευμα, οι φίλοι της Media Markt που βρέθηκαν στον υπαίθριο χώρο του Veso Mare, μπήκαν στο ρυθμό, απολαμβάνοντας σε μια μοναδική εμφάνιση το αγαπημένο συγκρότημα της πόλης, που ερμήνευσε όλες τις παλιές και νέες επιτυχίες του.

Πληροφορίες για το κατάστημα Media Markt της Πάτρας

Το νέο κατάστημα της Media Markt στην Πάτρα, έκτασης 2.450 τ.μ., ακολουθεί τις υψηλές προδιαγραφές που αποτελούν σήμα κατατεθέν της εταιρείας και έχει διαμορφωθεί κατάλληλα με σκοπό να προσφέρει τη μοναδική αγοραστική εμπειρία Media Markt.  Η Media Markt, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2005, με την είσοδό της στην αγορά της Πάτρας προσφέρει πλέον στους καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής αμέτρητες επιλογές επώνυμων προϊόντων τεχνολογίας σε προσιτές τιμές, υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση από άρτια καταρτισμένο προσωπικό και γνώση σχετικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Η επένδυση της Media Markt για τη δημιουργία του νέου καταστήματος ξεπέρασε τα 1.250.000 ευρώ, ενώ η ομάδα 35 ατόμων που θα απασχολείται στο κατάστημα προέρχεται από την πόλη της Πάτρας και την ευρύτερη περιφέρεια.

tags: