1. Home
  2. Θέρμανση
  3. -
  4. κλιματισμός
  5. «Κλίμα οικονομίας» στην Κωτσόβολος
«Κλίμα οικονομίας» στην Κωτσόβολος

«Κλίμα οικονομίας» στην Κωτσόβολος

0

Η Κωτσόβολος δημιουργεί «κλίμα οικονομίας» για τους καταναλωτές και τους παροτρύνει να αναβαθμίσουν ενεργειακά τις πιο ενεργοβόρες συσκευές τους για να εξοικονομήσουν έως και 80€ το χρόνο στη χρήση του ψυγείου και 150€ στη χρήση του κλιματιστικού.

Η αγορά ενός νέου κλιματιστικού inverter με αναβαθμισμένη ενεργειακή κλάση αποτελεί μία συμφέρουσα αγορά για ένα νοικοκυριό, καθώς η νέα συσκευή μπορεί να αποπληρώνεται μέσω της εξοικονόμησης στο λογαριασμό του ρεύματος. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, στο δίκτυο καταστημάτων της Κωτσόβολος, οι καταναλωτές μπορούν να αναζητήσουν τη λύση που τους ταιριάζει, μέσα από τη μεγαλύτερη ποικιλία κλιματιστικών, καθώς η εταιρεία διαθέτει 13 μάρκες κλιματιστικών: Toyotomi, Toshiba, Mitsubishi, Daikin, Fujitsu, Kerosun Clima, Midea, Juro Pro, Pitsos, Panasonic, Nakassi, ενώ υπάρχει αποκλειστική συνεργασία στα προϊόντα κλιματιστικών Samsung και Carrier.

Οι ιδιαίτερες τεχνολογίες κάθε μάρκας ποικίλουν, προσφέροντας στους καταναλωτές μοναδικά οφέλη, όπως τονίζεται. Για άνετη θερμοκρασία στο δωμάτιο, χωρίς τη δυσάρεστη αίσθηση του κρύου αέρα και ιδανική θερμοκρασία εσωτερικού χώρου για πιο ποιοτικό ύπνο, πρόκειται να διατεθεί στην αγορά, στα τέλη Ιουνίου, το Wind-Free Cooling της Samsung (σε 9.000 btu και 12.000 btu), ανακοινώνει η Κωτσόβολος.

Για επιπλέον καθαρή ατμόσφαιρα υπάρχει, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το Τoshiba DaiSeiKai 8 με σύστημα «αυτοκαθαρισμού» που απομακρύνει την υγρασία από το εσωτερικό της εσωτερικής κλιματιστικής συσκευής εμποδίζοντας τη δημιουργία μούχλας και βακτηριδίων (σε 10.000 btu, 13.000 btu και 16.000 btu), καθώς και το Toyotomi – Kuro με μηχανισμό ιόντος που ενεργοποιεί τα αρνητικά ιόντα κρατώντας καθαρή την ατμόσφαιρα του χώρου και δεν δημιουργεί «ξηρότητα» στον αέρα (σε 9.000 btu, 12.000 btu, 18.000 btu και 24.000 btu).

Επίσης, το Toyotomi – Kuro διαθέτει WiFi έτοιμο προς χρήση, καθώς επίσης και τη λειτουργία i-sense, που με ξεχωριστό εικονίδιο στο πληκτρολόγιο επιλέγει ο χρήστης τη θερμοκρασία με βάση την ανθρώπινη παρουσία. Αν το κλιματιστικό θα τοποθετηθεί σε παραθαλάσσιο μέρος, το Coastal της Carrier είναι το πλέον κατάλληλο καθώς αντιμετωπίζει το πρόβλημα που δημιουργείται στην εξωτερική μονάδα από τα άλατα της θάλασσας, προστατεύοντας την καταστροφή.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι που θα ήθελαν να πραγματοποιήσουν αγορά κλιματιστικού, μπορούν να επισκεφτούν ένα κατάστημα Κωτσόβολος, να επιλέξουν μέσα από την πλούσια γκάμα και να επωφεληθούν με 20% στις αγορές τους, αλλά και από τις 48 άτοκες δόσεις σε όλα τα κλιματιστικά έως τις 17 Ιουνίου.

Με τη νέα υπηρεσία που προσφέρει η Κωτσόβολος, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει την ημέρα που επιθυμεί να γίνει η εγκατάσταση του νέου κλιματιστικού. Οι πιστοποιημένοι συνεργάτες της εταιρείας θα εγκαταστήσουν το νέο τους κλιματιστικό, εύκολα, γρήγορα, χωρίς ακαταστασία και με εγγύηση εγκατάστασης ενός έτους. Η εταιρεία σημειώνει ότι τα τελευταία 3 χρόνια έχουν πωληθεί και εγκατασταθεί περισσότερα από 150.000 κλιματιστικά.

Στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης όλων των καταναλωτών, η Κωτσόβολος προέβη πρόσφατα σε μια κομβική συνεργασία, όπως αναφέρει, με την εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας GREEN, που δραστηριοποιείται στην εμπορία και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η εταιρεία GREEN, όπως επισημαίνεται, παρέχει πακέτα ηλεκτρικής ενέργειας για ιδιώτες και επαγγελματίες με ξεκάθαρες χρεώσεις σε €/kWh και εκπτώσεις που κάνουν τη διαφορά στη μείωση των καθημερινών τους ενεργειακών εξόδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι πελάτες της GREEN μπορούν να εξοφλούν τον λογαριασμό τους σε οποιοδήποτε κατάστημα Κωτσόβολος, διευκολύνοντας έτσι ακόμη περισσότερο τους καταναλωτές. Επιπλέον, τονίζεται ότι παρέχονται υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως είναι η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία myGREEN.

Επιπρόσθετα, η Κωτσόβολος συμβουλεύει ότι η «εξοικονόμηση» ενέργειας μπορεί να επιτευχθεί ακόμα πιο εύκολα, όταν ένα νοικοκυριό συνδυάσει τη χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας, όπως έναν ηλιακό θερμοσίφωνα, καθώς θα αποφέρει έως και 200€ ετησίως. Τέλος, ανακοινώνεται ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από τις 48 δόσεις και οι τόκοι χάρισμα με το πλάνο δόσεων Κωτσόβολος στην αγορά ενός ηλιακού θερμοσίφωνα Calpak για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι.