1. Home
  2. Καταναλωτής
  3. Η Candy παρουσιάζει τη «Bianca»: Το Πρώτο Πλυντήριο με Διαίσθηση!
Η Candy παρουσιάζει τη «Bianca»: Το Πρώτο Πλυντήριο με Διαίσθηση!

Η Candy παρουσιάζει τη «Bianca»: Το Πρώτο Πλυντήριο με Διαίσθηση!

0

Tο νέο πλυντήριο της Candy, διαισθάνεται τι θέλετε και σας το προσφέρει άμεσα, σε μια εμπειρία αμφίδρομης επικοινωνίας και άριστης πλύσης σε μόλις 59 λεπτά.

Όπως ανακοινώνει η εταιρεία, η Bianca παραμένει πανεύκολη στη χρήση και αποδεικνύει στην πράξη την φιλοσοφία της Candy, που συνδυάζει την ιταλική κομψότητα και σπιρτάδα, για να κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολη και πιο αποδοτική.

Πώς το καταφέρνει αυτό: Η Bianca μιλά μαζί σας μέσω του smartphone ή του tablet (με την λειτουργία Talking Bianca) και ξεκινά το διάλογο που είναι απλός και φυσικός– αλλά με ιδιαίτερα στοιχεία ευφυΐας μέσω τεχνητής νοημοσύνης της Google. Μπορείτε να πείτε στο πλυντήριο τί θέλετε να πλύνετε και εκείνο, μέσω διαλόγου, ρωτάει για τα υφάσματα, τα χρώματα και το βαθμό λερώματος των ρούχων και βοηθάει να διαλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα ενώ ταυτόχρονα, σας συμβουλεύει για το πώς να αφαιρέσετε συγκεκριμένους λεκέδες.

Η λειτουργία Talking Bianca εξασφαλίζει πάντα τέλειο αποτέλεσμα πλύσης, όπως επισημαίνεται, προσφέροντας πολύτιμες συμβουλές. Φυσικά, κρατά στη μνήμη του τις προτιμήσεις σας, ακούει πότε θέλετε να ξεκινήσει ή να ολοκληρωθεί η πλύση και ενημερώνει σε ποια φάση βρίσκεται η διαδικασία της αλλά και για το αν χρειάζεται συντήρηση, σε μια συνολική διαισθητική εμπειρία που, όπως τονίζει η εταιρεία, ποτέ δεν έχετε ξανασυναντήσει.

Η Bianca όμως δεν μένει εκεί καθώς έχει σχεδιαστεί να καλύψει κάθε ανάγκη σας, ειδικά στην σημερινή εποχή που σας αφήνει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Η τεχνολογία Zoom μπορεί να ολοκληρώσει την πλύση, σε όλα τα υφάσματα ξεχωριστά, σε λιγότερο από μια ώρα. Αυτό επιτυγχάνεται, χάρη στο σύστημα ψεκασμού, που ψεκάζει απορρυπαντικό κατευθείαν στο κέντρο των ρούχων (με την τεχνολογία Mix Power Jet Plus), το ενισχυμένο στοιχείο θέρμανσης και τους νέους επεξεργαστές με επιτάχυνση.

Έξυπνη, εκφραστική και κομψή, η Bianca παραμένει διαισθητική ακόμη και στον κλασικό χειρισμό. Διαθέτει για πάνελ μια κυκλική οθόνη αφής, τη Smart Ring, ένα ακόμη δείγμα της ιταλικής δημιουργικότητας στο βιομηχανικό σχεδιασμό- που σας προσφέρει πρόσβαση σε όλα τα βασικά προγράμματα και επιλογές πλύσης στην άκρη του αντίχειρα σας. Το εργονομικό και άνετο στην χρήση Smart Ring, είναι τοποθετημένο με κλίση 11 μοιρών, οπότε δεν χρειάζεται καν να σκύβετε για να προγραμματίσετε τη Bianca.

Όμως δεν είναι μόνο η εμφάνιση το δυνατό σημείο της Bianca. Όπως συμπληρώνει η Candy, στον πυρήνα της, αξιοποιεί τεχνολογία αιχμής Inverter για αθόρυβη και αποδοτική λειτουργία (Α+++-40%) και σύστημα ατμού που μπορεί να ενεργοποιηθεί στο τέλος της πλύσης, ή ως μεμονωμένο πρόγραμμα φρεσκαρίσματος (μόνο στο πλυντήριο-στεγνωτήριο), για να καθαρίζει τέλεια, σε βάθος και να μειώνει τις ζάρες κατά 80%, για εύκολο σιδέρωμα.

Αυτό που χρειάζεστε για να μιλήσετε με τη Bianca, είναι μόνο η εφαρμογή για smartphones και tablets Candy simply-Fi, που εκτός από την ασύρματη επικοινωνία, σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ειδικά προγράμματα πλύσης, ενδείξεις κατανάλωσης όπως και ειδοποιήσεις για την καλύτερη συντήρηση της.

Η σειρά Bianca της Candy αποτελείται από τρία πλυντήρια ρούχων και ένα πλυντήριο στεγνωτήριο και θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών στις αρχές Οκτωβρίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε το video παρουσίασης.