1. Home
  2. Ηλεκτρισμός
  3. Πολλοί οι απλήρωτοι λογαριασμοί της ΔΕΗ στην Πάτρα
Πολλοί οι απλήρωτοι λογαριασμοί της ΔΕΗ στην Πάτρα

Πολλοί οι απλήρωτοι λογαριασμοί της ΔΕΗ στην Πάτρα

0

Οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί της ΔΕΗ γίνονται ολοένα και περισσότεροι με την πόλη της Πάτρας να είναι αρκετά… υψηλά στο συγκεκριμένο φαινόμενο με ένα ποσοστό της τάξεως των 30-40% των εκδοθέντων λογαριασμών να μην έχουν ακόμη πληρωθεί.

Ουρές περιμένουν καθημερινά στο κατάστημα στην Ακτή Δυμαίων για να ζητήσουν διακανονισμό για ληξιπρόθεσμες κυρίως οφειλές.

Υπολογίζεται ότι περίπου 30 άτομα προχωρούν σε διακανονισμό ημερησίως στο εν λόγω κατάστημα, ενώ πριν από μόλις μία διετία λιγότεροι από τους μισούς επέλεγαν αυτή την οδό.

“Δυστυχώς βλέπουμε να διπλασιάζεται μέσα σε ένα χρόνο το ποσοστό των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα πληρωμής των λογαριασμών τους, μέσα στο χρονικό όριο που ορίζεται”, υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ.

Παράλληλα με τη διόγκωση του φαινομένου ανεξόφλητων λογαριασμών, διογκώνεται και το φαινόμενο της “ρευματοκλοπής”. Όλο και περισσότεροι καταναλωτές παρεμβαίνουν στο ρολόι της ΔΕΗ για να επανασυνδέσουν μόνοι τους το ρεύμα, στην περίπτωση όπου η ΔΕΗ έχει προχωρήσει σε διακοπή, ή συνδέουν τις ηλεκτρολογικές τους εγκαταστάσεις με παροχή τρίτων.

tags: