1. Home
  2. Ενεργειακές
  3. επισημάνσεις
  4. ΖeniΘ: Στόχος οι 500.000 συνδέσεις μέσα στην επόμενη τετραετία
ΖeniΘ: Στόχος οι 500.000 συνδέσεις μέσα στην επόμενη τετραετία

ΖeniΘ: Στόχος οι 500.000 συνδέσεις μέσα στην επόμενη τετραετία

0

Την αύξηση του πελατολογίου της από 350.000 σε 500.000 περιλαμβάνει το τετραετές πλάνο της εταιρείας ενέργειας- Τρεις νέες υπηρεσίες θα παρέχει η εταιρεία εστιασμένες στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Της Φαίδρας Μαυρογιώργη (faidra@energyin.gr)

H ΖeniΘ το Σάββατο πραγματοποίησε τα εγκαίνια του περιπτέρου της στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, παρουσία του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, του Πρέσβη της Ιταλίας κ. Luigi Maras, του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης κ. Κωνσταντίνου Γιουτίκα, του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα και πολλών εκπροσώπων δήμων, φορέων και εταιρειών αλλά και του κ. Pietro Galizzi, Αντιπροέδρου της ZeniΘ και εκπροσώπου της Eni Gas e Luce, που αποτελεί πλέον τον μοναδικό μέτοχο της εταιρείας.

Με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων παρουσίας της στην Ελλάδα, η εταιρεία, σε εορταστικό κλίμα, καλωσόρισε τους εκπροσώπους των θεσμικών φορέων και τους συνεργάτες της, ενώ προχώρησε σε σημαντικές ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματά της στην εγχώρια αγορά της ενέργειας.

Ο κ. Federico Regola, CEO της ZeniΘ, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ και ο Δημήτρης Βουλγαρίδης, Διευθυντής Πωλήσεων, Τιμολόγησης και Ανάκτησης Πίστωσης

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας ανακοίνωσαν πως στοχεύουν να αυξήσουν τις συνδέσεις τους από 350.000 που είναι σήμερα (σύνολο και σε φυσικό αέριο και σε ρεύμα) στις 500.000, μέσα στην επόμενη τετραετία. Επίσης, η ΖeniΘ εστιάζει στην εξοικονόμηση ενέργειας και για αυτό το λόγο λανσάρει στην αγορά τρεις νέες υπηρεσίες που συμπληρώνουν τη βεντάλια των πρόσθετων παροχών της εταιρείας: τη συντήρηση λέβητα, την παροχή ηλεκτρολογικού σχεδίου και την έκδοση πιστοποιητικού ενέργειας. Οι υπηρεσίες αυτές συνδράμουν την ελληνική οικογένεια φροντίζοντας το σπίτι και προάγουν την εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο διευθυντής Marketing και Eπικοινωνίας, Μάνος Εξαρχουλάκος, κατά την ομιλία του στην εκδήλωση των εγκαινίων, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ανακοινώνοντας πως η εταιρεία γιορτάζει φέτος «20 χρόνια εμπιστοσύνης» από τη μέρα που πρώτη έφερε το φυσικό αέριο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, πριν εμπλουτίσει και επεκτείνει τις υπηρεσίες της σε όλη τη χώρα. Τόνισε επίσης ότι η εμπιστοσύνη αυτή, που έχει χτίσει η ZeniΘ, έχει προέλθει από την ειλικρίνεια σε κάθε επικοινωνία με τον πελάτη και κυρίως με τις καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα που η εταιρεία συνεχώς σχεδιάζει, προκειμένου να καλύψει όλες τις ενεργειακές ανάγκες κάθε νοικοκυριού και επιχείρησης. Τέλος, προσκάλεσε τους επισκέπτες να συμμετάσχουν στον εορτασμό της επετείου, που η εταιρεία έχει προγραμματίσει, πραγματοποιώντας διαγωνισμούς με μεγάλα δώρα, με διαδραστικές συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Από την πλευρά του CEO της ZeniΘ, κ. Federico Regola επιβεβαίωσε πως η εταιρεία έχοντας πετύχει τους στόχους της για πανελλαδική επέκταση, θέτει νέους, με τον κυριότερο να αποτελεί οι πελάτες της σε φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα να ξεπεράσουν το μισό εκατομμύριο μέσα στα επόμενα τέσσερα έτη. Ο κ. Regola τόνισε επίσης τη σημασία της φροντίδας του περιβάλλοντος και τη στόχευση της εταιρείας να συνδράμει τους πελάτες της στην εξοικονόμηση ενέργειας, με την εξυπνότερη χρήση της που θα στοχεύει στη λιγότερη κατανάλωσή της.
Παράλληλα ο κ. Regola απέδειξε πως οι επενδύσεις στην ελληνική αγορά συνεχίζονται, ανακοινώνοντας για πρώτη φορά από το βήμα της ΔΕΘ, τις 3 νέες πρόσθετες υπηρεσίες που εντάσσονται στο portfolio της εταιρείας: Τη συντήρηση λέβητα, την παροχή ηλεκτρολογικού σχεδίου και την έκδοση πιστοποιητικού ενέργειας. Ο κ. Regola σε μια αναδρομή της ιστορίας της εταιρείας στη χώρα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις καινοτομίες που έφερε η ZeniΘ στην ελληνική αγορά ενέργειας, με την υπηρεσία Dual Energy, τονίζοντας ότι η ZeniΘ είναι σήμερα η εταιρεία ενέργειας με τις περισσότερες επιλογές προϊόντων για την κάλυψη των διαφορετικών ενεργειακών αναγκών των καταναλωτών, διαθέτοντας στην αγορά καινοτόμα προϊόντα. Υπενθύμισε τέλος ότι η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της δυο επιπλέον υπηρεσίες δωρεάν για όλους – την κάρτα υγείας ΕΥ ΖΗΝ για όλες τις ιατρικές εξετάσεις για όλα τα μέλη της οικογένειας και την υπηρεσία 24/7 Home Emergency σε συνεργασία με την ΑΧΑ.

Τα εγκαίνια ολοκληρώθηκαν με το κόψιμο της τούρτας γενεθλίων για τα 20 χρόνια της ZeniΘ, η οποία προσφέρει την κορυφαία ενέργειά της σε όλη την Ελλάδα, μέσα από την online όσο και τη φυσική της παρουσία στα 8 καταστήματα της Θεσσαλονίκης, της Θεσσαλίας και της Αττικής.