1. Home
  2. Το
  3. πρωτοσέλιδο
  4. Φωτοβολταϊκά συστήματα σε 12 ή 24 άτοκες δόσεις από τη ΔΕΗ
Φωτοβολταϊκά συστήματα σε 12 ή 24 άτοκες δόσεις από τη ΔΕΗ

Φωτοβολταϊκά συστήματα σε 12 ή 24 άτοκες δόσεις από τη ΔΕΗ

0

Tη δυνατότητα να αποκτήσουν σε 12 ή 24 άτοκες δόσειςφωτοβολταϊκό σύστημα στο σπίτι δίνει η ΔΕΗ στους καταναλωτές, διευκολύνοντας τα νοικοκυριά να υιοθετήσουν βιώσιμες και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις.

Συγκεκριμένα, με τις ολοκληρωμένες λύσεις οικιακών φωτοβολταϊκών ΔΕΗ myEnergy SolarNet+ & ΔΕΗmyEnergy SolarNet Save, η ΔΕΗ προσφέρει σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα 12 ή 24 άτοκες δόσεις για την απόκτηση φωτοβολταϊκού συστήματος στο σπίτι.

Η ΔΕΗ αναλαμβάνει τη διαδικασία από την αρχική μελέτη έως τη σύνδεση

Η ΔΕΗ αναλαμβάνει από την αρχή μέχρι το τέλος τη μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση του καταλληλότερουεξοπλισμού, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σπιτιού, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες και συνεχή υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό. Επιπλέον, αναλαμβάνει και τη δημιουργία του σχετικού φακέλου για τη σύνδεση του φωτοβολταϊκού συστήματος στο δίκτυο, καθιστώντας τη διαδικασία εύκολη και γρήγορη. Στο myEnergySolarχρησιμοποιείται μόνο επώνυμος εξοπλισμός κορυφαίας ποιότητας με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις απόδοσηςκαι ασφάλειας.

Η ΔΕΗ δημιούργησε μία ειδική εφαρμογή στην οποία οι πελάτες μπορούν, απαντώντας σε απλές ερωτήσεις για το σπίτι και τις ανάγκες τους, να λάβουν άμεσα εξατομικευμένες προτάσεις οι οποίες περιλαμβάνουν και το οικονομικό και ενεργειακό όφελος που θα έχουν, καθώς και τη νέα δυνατότητα άτοκων δόσεων. Αναλυτικές πληροφορίες στο myEnergySolar.

Πλήρης γκάμα ολοκληρωμένων λύσεων φωτοβολταϊκώνσυστημάτων

Χάρη στις ολοκληρωμένες λύσεις της ΔΕΗ, που σχεδιάστηκαν με επίκεντρο τον πελάτη και είναι πλήρως προσαρμόσιμες στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε σπιτιού, οι καταναλωτές μπορούν να παράγουν στη στέγη τους τη δική τους ηλιακή ενέργεια και να την καταναλώνουν οι ίδιοι τη στιγμή που παράγεται με το Φωτοβολταϊκό σύστημα ΔΕΗ MyEnergySolarNet+.

Εναλλακτικά, επιλέγοντας τη λύση ΔΕΗ myEnergySolarNetSave, που περιλαμβάνει και σύστημααποθήκευσης με μπαταρία, οι πελάτες μπορούν να καταναλώνουν την παραγόμενη ενέργεια ακόμη και σε ώρες που δεν είναι εφικτή η άμεση χρήση του φωτοβολταϊκούσυστήματος, όπως νυχτερινές ώρες, μη κατάλληλες καιρικές συνθήκες (συννεφιά, κ.α.). Οι λύσεις που περιλαμβάνουν και σύστημα αποθήκευσης μπορούν να ενταχθούν και στο νέο πρόγραμμα του υπουργείουΠεριβάλλοντος και Ενέργειας, «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη», ανάλογα με τις προϋποθέσεις.

Τα φωτοβολταϊκά στο σπίτι απαιτούν ελάχιστη συντήρησηκαι η απόσβεση του κόστους τους γίνεται σε λογικό χρονικό διάστημα χωρίς ρίσκο. Επιπλέον, τα οικιακά φωτοβολταϊκάαναβαθμίζουν την αξία του ακινήτου, καθώς το κατατάσσουν σε ανώτερη ενεργειακή κλάση και μπορούν να εξασφαλίσουν απρόσκοπτη παροχή ενέργειας ακόμη καισε έκτακτες περιπτώσεις.

H ΔΕΗ σύμμαχος των νοικοκυριών στο «πράσινο» ταξίδι προς ένα βιώσιμο μέλλον

Ο Όμιλος ΔΕΗ βρίσκεται σε μία συνεχή πορεία «πράσινου» μετασχηματισμού, με την ανάπτυξη των ΑΠΕ και τη σταδιακή απολιγνιτοποίηση να είναι στο επίκεντρο του σχεδιασμού για ένα βιώσιμο μέλλον. Με δεδομένη την πάγια στρατηγική της να στέκεται δίπλα στους καταναλωτές ως ένας εξειδικευμένος ενεργειακός σύμβουλος και ολοκληρωμένος πάροχος σύγχρονων λύσεωνεξοικονόμησης ενέργειας, η ΔΕΗ προσφέρει στους καταναλωτές νέα πράσινα προϊόντα, υπηρεσίες και εργαλεία, για να ξεκλειδώσουν όλες τις δυνατότητές τους ως prosumers, στην ψηφιακή εποχή του νέου εξηλεκτρισμού.

Μεταξύ των ενεργειακών λύσεων της ΔΕΗ είναι και τα φωτοβολταϊκά συστήματα, που έχουν αναδειχθεί ως κομβικές τεχνολογίες για την εξοικονόμηση ενέργειας και τη βελτίωση του οικολογικού αποτυπώματος. Η νέαδυνατότητα που δίνει η ΔΕΗ για απόκτηση φωτοβολταϊκούμέσω άτοκων δόσεων συμβάλλει στην επιτάχυνση της πράσινης μετάβασης της χώρας, στηρίζοντας έμπρακτα τα νοικοκυριά να υιοθετήσουν βιώσιμες και ενεργειακάαποδοτικές λύσεις, μειώνοντας έτσι τόσο το κόστοςπρομήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, όσο και το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα.

tags: