1. Home
  2. Ηλιακή
  3. ενέργεια
  4. Nέο έργο 300kw στην Καρδίτσα
Nέο έργο 300kw στην Καρδίτσα

Nέο έργο 300kw στην Καρδίτσα

0

Μετά από 35 χρόνια δημιουργικού έργου στην Καρδίτσα και έχοντας αναλάβει τη διαχείριση εκατοντάδων έργων, η ΤΣΙΩΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ έχει εκτεταμένη εμπειρία στον χώρο των κατασκευών και τα τελευταία χρόνια στον χώρο των φωτοβολταϊκών συστημάτων με εγκαταστάσεις που ξεπερνούν το 1ΜW σε στέγες και πάρκα μόνο στην περιοχή της Καρδίτσας.


Στην εγκατάσταση χρησιμοποιήθηκαν διάφορα είδη πάννελ, inverter και tracker προκειμένου η ΤΣΙΩΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ να μπορεί να δίδει στους πελάτες της, πληροφορίες σε πραγματικό περιβάλλον με βάση τις πραγματικές αποδόσεις και όχι σε θεωρητικό επίπεδο με βάση μόνο τις μελέτες.


Στα 100 kw χρησιμοποιήθηκαν πάνελ της εταιρείας SILIKEN, inverter DANFOSS 12.5KW και διαξονικά tracker της εταιρείας MECA SOLAR. Σε 100kw χρησιμοποιήθηκαν πάνελ της κορεάτικης πολυεθνικής LG monoX, inverter SMA 17000TL και μονοαξονικά tracker της εταιρείας MECA SOLAR. Τέλος σε 100kw χρησιμοποιήθηκαν πάνελ της TRINA, inverter SMA 17000TL και μονοαξονικά tracker της εταιρείας MECA SOLAR


Το έργο κατασκευάστηκε σε έκταση περίπου δώδεκα στρεμμάτων προκειμένου οι σκιάσεις να εκμηδενίζονται σύμφωνα και με τις σχετικές μελέτες που εκπονήθηκαν από την εταιρεία.


Το έργο κατά τις πρώτες μέρες της λειτουργίας του έχει αποδώσει εξαιρετικά αποτελέσματα φτάνοντας σε απόδοση έως και 50% για το διαξονικό και 39% για το μονοαξονικό περισσότερο σε σχέση με τα αντίστοιχα σταθερά πάρκα που έχει κατασκευάσει η ΤΣΙΩΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ στην περιοχή, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την εμπειρία, την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη που προσφέρει η ΤΣΙΩΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ προς τους πελάτες της στην κατασκευή φωτοβολταϊκών συστημάτων.


Μέσα από τη συνδυασμένη γνώση των ειδικοτήτων των στελεχών της (όλοι είναι μηχανικοί πολυτεχνείου), εγγυάται για το καλύτερο αποτέλεσμα στην κατασκευή, αλλά και στην ορθή αρχιτεκτονικά ένταξη των φωτοβολταϊκών στα κτήρια. Θεμελιώδης αρχή της εταιρίας είναι η διαρκής παρακολούθηση όλων των εξελίξεων, τεχνολογικών και θεσμικών, στον χώρο των φωτοβολταϊκών, καθώς επίσης και η διατήρηση και ανάπτυξη του ήδη εκτεταμένου παγκόσμιου δικτύου προμηθευτών της.


Κατά αυτόν τον τρόπο, η ΤΣΙΩΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ στοχεύει να έχει ανά πάσα στιγμή τη δυνατότητα παροχής των πιο ευέλικτων οικονομικά και τεχνικά λύσεων που να ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες κάθε είδους πελάτη.


Σήμερα η εταιρεία κατασκευάζει και άλλα 5 έργα 100kw με τη χρήση ηλιοστατών στην Καρδίτσα, για τα οποία θα υπάρξει υπεύθυνη ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της κατασκευής τους και τις αποδόσεις τους σύντομα.