1. Home
  2. Ηλιακή
  3. ενέργεια
  4. H Krannich Solar στην Έκθεση Energy – Photovoltaic ’12
H Krannich Solar στην Έκθεση Energy – Photovoltaic ’12

H Krannich Solar στην Έκθεση Energy – Photovoltaic ’12

0

Η Krannich Solar, Γερμανική εταιρεία με εξειδίκευση και εμπειρία 17 ετών στην χονδρική προμήθεια φωτοβολταϊκών συστημάτων, θα δώσει το παρών για για μία ακόμη χρονιά στην διεθνή έκθεση Energy – Photovoltaic’12, η οποία θα διεξαχθεί στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από 1 Νοεμβρίου έως 4 Νοεμβρίου.


Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Krannich Solar θα έχει την ευκαιρία να υποδεχτεί τους επαγγελματίες επισκέπτες στο Περίπτερο Β63 της Αίθουσας 4, για να τους ενημερώσει σχετικά με τη νέα πλούσια γκάμα προϊόντων της εταιρείας, για το πρόγραμμα των 5 σημείων, όπως και για τις τελευταίες εξελίξεις της διεθνούς αγοράς ηλιακής ενέργειας.


Ο αγώνας για την προώθηση της ενεργειακής επανάστασης γίνεται ολοένα και δυσκολότερος δεδομένου των εμποδίων που παρουσιάζονται στον κλάδο της ηλιακής ενέργειας. Η Krannich Solar ενάντια σε αυτές τις συνθήκες, συνεχίζει να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχει στους επαγγελματίες εγκαταστάτες, συμπληρώνοντας 5 επιτυχημένα χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Η Krannich Solar συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων προμηθευτών φωτοβολταϊκών συστημάτων σε παγκόσμια κλίμακα και προσφέρει ένα πρόγραμμα 5 σημείων το οποίο συμβάλλει στην βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης των πελατών της:


1. ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ
Η Krannich Solar παρέχει σε κάθε πελάτη έναν εξειδικευμένο σύμβουλο πωλήσεων, ο οποίος αναλαμβάνει την αποκλειστική εξυπηρέτησή του για όλα τα ζητήματα που τον αφορούν.
2. ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
Στην Krannich Solar κύριο μέλημα αποτελεί η έγκαιρη και ασφαλής παράδοση των προϊόντων στον προορισμό τους, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα παράδοσης που ορίζεται από τον πελάτη.
3. ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗΣ ΓΚΑΜΑΣ
Η Krannich Solar προμηθεύει το δίκτυο διανομής της με μία πλούσια γκάμα προϊόντων, συνοδευόμενη από όλες τις εγγυήσεις των μεγαλύτερων οίκων κατασκευής φωτοβολταϊκού εξοπλισμού, πάντοτε σε άκρως ανταγωνιστικά κοστολόγια.
4. ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Τα προϊόντα που προμηθεύονται από την Krannich Solar εξετάζονται σχολαστικά στα μηχανικά και τα ηλεκτρικά μέρη τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει την δυνατότητα διάθεσης των αποδοτικότερων εμπορευμάτων.
5. ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Η Krannich Solar στοχεύοντας να καλύψει όλο το εύρος των αναγκών των πελατών της, διαθέτει ένα απόθεμα ασφαλείας στις αποθήκες της, για την άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε ζήτηση.


Τα τελευταία δέκα χρόνια ο κύκλος εργασιών της Krannich Solar αυξάνεται συνεχώς και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας ενισχύθηκε με την προσθήκη πολλών νέων στελεχών, με αποτέλεσμα η εταιρεία να απασχολεί σήμερα περισσότερους από 360 εργαζομένους, οι οποίοι συμβάλουν ενεργά στην εξάπλωση της ενεργειακής επανάστασης.


Απόδειξη της επιτυχημένης πορείας είναι η συνολική ισχύς άνω του 1GWp που εγκαταστάθηκε από την Krannich Solar από την ίδρυση της. Το γεγονός αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η εταιρεία να κατατάσσεται σήμερα στην πρώτη πεντάδα των κορυφαίων προμηθευτών φωτοβολταϊκού εξοπλισμού στην Ευρώπη.


Το 2007 ιδρύθηκε η Ελληνική Krannich Solar Μ.Ε.Π.Ε. με έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, όπου μισθώθηκε ένα κτίριο αποθήκης και γραφείων 650τ.μ., στο οποίο προστέθηκε το 2012 ένα νέος αποθηκευτικός χώρος συνολικής επιφάνειας 1.250τ.μ. Το 2009 ιδρύθηκε το υποκατάστημα της Krannich Solar στην Αθήνα για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στη Νότιο Ελλάδα και τα νησιά.