1. Home
  2. ΑΠΕ
  3. Krannich Solar: επέκταση εγγύησης σε προϊόντα της

Krannich Solar: επέκταση εγγύησης σε προϊόντα της

0

24917Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία τεχνολογίας φωτοβολταϊκών Krannich Solar επισημαίνει τα εξής:

“Η Krannich Solar, συμμεριζόμενη την πρωτόγνωρη πίεση που ασκείται στον εγχώριο κλάδο ηλιακής ενέργειας μετά την επιβολή ελέγχου κίνησης κεφαλαίων και περιορισμών στην αποστολή εμβασμάτων στο εξωτερικό, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για τη δυνατότητα διάθεσης των επεκτάσεων εγγύησης για τους μετατροπείς ρεύματος της κορυφαίας Γερμανικής εταιρείας SMA, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης μετατροπέων ρεύματος SMA

Το νέο πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης της SMA δεν είναι μόνο αξιόπιστο αλλά και ευέλικτο. Οι εγκαταστάτες φωτοβολταϊκών συστημάτων μπορούν να το ενσωματώσουν εύκολα στις ήδη προσφερόμενες υπηρεσίες τους, ώστε να διατηρήσουν μακροχρόνια την αφοσίωση των πελατών τους. Οι τελικοί χρήστες διασφαλίζουν με εξαιρετικά χαμηλό κόστος το συνολικό κύκλο ζωής της εκάστοτε φωτοβολταϊκής εγκατάστασης.

Το σημαντικότερο είναι ότι στην επέκταση της εγγύησης δεν υπάρχουν κρυμμένα κόστη. Σε κάθε περίπτωση που απαιτούνται υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, αποστέλλεται συσκευή αντικατάστασης με όλες τις απαραίτητες αναβαθμίσεις από την κατασκευάστρια εταιρεία.

Μέχρι πότε παρέχεται η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης;

Η δυνατότητα παράτασης της εγγύησης παρέχεται καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος της πενταετούς εργοστασιακής εγγύησης. Εάν διαθέτετε ήδη μια ισχύουσα παράταση εγγύησης, μπορείτε να την παρατείνετε εντός των πρώτων δέκα ετών. Οι συσκευές τύπου TLX εξαιρούνται, σε αυτή την περίπτωση η επέκταση εγγύησης είναι εφικτή εντός 18 μηνών από τη διασύνδεση των συσκευών”.