1. Home
  2. Ηλιακή
  3. ενέργεια
  4. Upsolar: Παραδοτέο, δασμός πληρωμένος
Upsolar: Παραδοτέο, δασμός πληρωμένος

Upsolar: Παραδοτέο, δασμός πληρωμένος

0

Όπως κάθε νέος, δυναμικός κλάδος, οι επιχειρήσεις ηλιακής ενέργειας διανύουν μια ταραγμένη περίοδο σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με την Upsolar, η οποία εξέδωσε πρόσφατη ανακοίνωση.


Upsolar_LogoΗ ανακοίνωση σημειώνει τα ακόλουθα: “Στην Upsolar, κατανοούμε ότι οι πελάτες μας μπορεί να έχουν δισταγμούς απέναντι στην προοπτική των συναλλαγών με έναν προμηθευτή μονάδων ο οποίος εδρεύει στην Κίνα, ιδίως μετά τις πρόσφατες εξελίξεις. Γι’ αυτό το λόγο, θέλουμε να απαντήσουμε στις ανησυχίες σας και να υπογραμμίσουμε την αφοσίωσή μας ως προς τη διαφύλαξη των πελατών στους αβέβαιους αυτούς καιρούς.


Αντίθετα με άλλες εταιρείες στην αγορά, το επιχειρηματικό μοντέλο της Upsolar βασίζεται στην ευέλικτη παραγωγή μέσα από ένα ευρύ φάσμα συνεργατών. Αυτή η προσέγγιση μας παρέχει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε γρήγορα στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις τις αγοράς και, ταυτόχρονα, να διατηρούμε χωρίς κόπο την παραγωγή ηλιακών μονάδων υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Οι περιφερειακές πλατφόρμες κατασκευής της εταιρείας μας μπορούν επίσης να μας προσφέρουν ως ένα βαθμό προστασία απέναντι στην επιβολή κυρώσεων για μονάδες που εισάγονται από την Κίνα –κυρώσεων που έχουν σοβαρές επιπτώσεις για πολλούς ανταγωνιστές μας– και εξετάζουμε νέες ευκαιρίες για την περαιτέρω διασπορά της παραγωγής μας σε περιφερειακό επίπεδο.


Σε περίπτωση επιβολής αναδρομικών χρεώσεων, θα προσφέρουμε συναλλαγές με τη μορφή «Παραδοτέο, δασμός πληρωμένος» (Delivered Duty Paid – DDP) ώστε να σας απαλλάξουμε από τυχόν οικονομικές επιβαρύνσεις. Δεν μπορούμε να κρίνουμε όλες τις εταιρείες που εδρεύουν στην Κίνα με τον ίδιο τρόπο και πιστεύουμε ακράδαντα ότι η επιβολή μονομερών κυρώσεων με αφορμή τις παρατυπίες μεμονωμένων περιπτώσεων είναι επιζήμια για την πρόοδο του παγκόσμιου κλάδου ηλιακής ενέργειας. Εάν συμφωνείτε και θα θέλατε να αναλάβετε δράση, σας προσκαλούμε να ενώσετε τη φωνή σας με τη Συμμαχία για Προσιτή Ηλιακή Ενέργεια (Alliance for Affordable Solar Energy – AFASE).


Παρά τις δύσκολες συνθήκες της αγοράς, η Upsolar σημειώνει κέρδη επί πέντε συνεχόμενα έτη και αναμένουμε να αξιοποιήσουμε αυτή τη δυναμική τα επόμενα χρόνια. Δέσμευσή μας αποτελεί να λαμβάνουμε τις έξυπνες επιχειρηματικές αποφάσεις που απαιτούνται ώστε να παραμείνουμε ο ισχυρός συνεργάτης που αξίζουν οι πελάτες μας, τώρα και στο μέλλον. Παράλληλα, εξακολουθούμε να εφαρμόζουμε τις ίδιες αξιόπιστες επιχειρηματικές πρακτικές που επιδεικνύουμε από τότε που καθιερώσαμε την παρουσία μας το 2006. Είμαστε αισιόδοξοι τόσο για το μέλλον της ηλιακής ενέργειας όσο και για το ρόλο της εταιρείας μας στη συνεχιζόμενη επιτυχία του κλάδου και των πιστών συνεργατών μας.