1. Home
  2. Νέα
  3. Tα «πράσινα» devolo dLAN PHY Modules
Tα «πράσινα» devolo dLAN PHY Modules

Tα «πράσινα» devolo dLAN PHY Modules

0

H devolo επιταχύνει την ανάπτυξη στον τομέα του Powerline Green PHY προσφέροντας τώρα μία πολύ ελκυστική λύση σε Small Footprint Embedded.


dLANGreenPHY-Module-flachΠαρουσιάζοντας δύο Software-Development-Kits (SDKs) δίνει πλέον μία προσαρμοσμένη λύση που μπορεί να εφαρμοστεί σε νέους τομείς. Μέσω του Green PHY είναι δυνατή η σύνδεση και επικοινωνία έξυπνων δικτύων, τόσο σε ένα έξυπνο σπίτι όσο και στον τομέα του Ε-mobility.


Green PHY module ενσωμάτωσης σε Small Footprint form factor
Τα dLAN Green PHY-Module μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα σε υφιστάμενα συστήματα λόγω του Small Footprint form factor. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να επωφεληθούν τα έξυπνα σπίτια (smart homes) στον τομέα της ασφάλειας, αλλά και γενικότερα της τεχνολογίας των κτιρίων από την επικοινωνία μέσω της γραμμής ηλεκτρικής ισχύος (ρεύματος). Η υλοποίηση του «δικτυωμένου σπιτιού» μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα χωρίς την ακριβή και σύνθετη καλωδίωση, αφού το Green PHY εγκαθίσταται εύκολα τόσο στο Smart Grid (έξυπνο ηλεκτρικό δίκτυο) όσο και στον τομέα του E-Mobility. Τα devolo Green PHY Modules για ενσωματωμένη χρήση, κατασκευάζονται και ελέγχονται σε όλα τα επίπεδα με τα σχετικά Ευρωπαϊκά πρότυπα, ενώ εγγυώνται μέγιστη αξιοπιστία μέσω της πιστοποιημένης παραγωγής τους.


Software-Development-Kits για ειδικές εφαρμογές Green PHY
Τα δύο Software-Development-Kits (SDKs) που διαθέτει η devolo παρέχουν την καλύτερη δυνατή ενσωμάτωση των Green PHY Modules. Μέσω του dLAN SDK μπορούν να οριστούν αλλά και να παρακολουθούνται όλες οι παράμετροι που αφορούν στο Powerline. Το Green PHY SDK υποστηρίζει τον πρόσθετο, πάνω στη μονάδα μικροεπεξεργαστή, εξασφαλίζοντας έτσι τη βέλτιστη προσαρμογή στην εφαρμογή του module. Μέσα από τις δικές της εφαρμογές, καθώς και από τη χρήση διαφορετικών module interfaces όπως CAN bus, SPI, Ethernet ή μία σειριακή διασύνδεση, επιτρέπουν μια προσαρμοσμένη εφαρμογή. Για το σκοπό αυτό, διατίθεται στους προγραμματιστές μία τροποποιήσιμη εφαρμογή ως παράδειγμα, με την οποία μπορούν να έχουν πλήρη πρόσβαση στον έλεγχο των Green PHY modules, για να τα ρυθμίζουν με ακρίβεια για τις αντίστοιχες εφαρμογές τους.


Τα «πράσινα» devolo PHY modules πείθουν τις αγορές
Η devolo κατάφερε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, να τοποθετηθεί με επιτυχία στην αγορά της κατασκευής Green PHY modules. Οι μεγαλύτεροι πελάτες μέχρι στιγμής προέρχονται από τον τομέα του E-Mobility, όπως για παράδειγμα κατασκευαστές για υποδομές φόρτισης, μεταξύ αυτών η KEBA AG, η οποία εμπιστεύεται τα devolo dLAN Green PHY modules για ασφαλή, αξιόπιστη και σταθερή επικοινωνία μεταξύ του σταθμού φόρτισης και των ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Για να εξασφαλιστεί η ομαλή μεταφορά δεδομένων μεταξύ των σταθμών φόρτισης και των αυτοκινήτων, η devolo είναι σε συνεχή επαφή, σε παγκόσμιο επίπεδο, με κορυφαίους κατασκευαστές της αυτοκινητοβιομηχανίας και είναι μέλος του σχετικού φορέα τυποποίησης προτύπου ISO 15118, το οποίο περιγράφει όλες τις πτυχές της επικοινωνίας για τη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων.


Η εταιρεία διανομής CODICO είναι ο βασικός προμηθευτής της για τα devolo Green PHY modules. Η COmponent DIstributing COmpany αποτελεί την επιτομή του design-in-sales σε ηλεκτρονικά εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, στους τομείς των ενεργητικών και παθητικών εξαρτημάτων καθώς και στην τεχνολογία σύνδεσης, σε όλη σχεδόν την Ευρώπη. Ο κ. Werner Reis μπορεί να απαντήσει σε οποιεσδήποτε σχετικές ερωτήσεις, μέσω e-mail στο office@codico.com.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την devolo και τα προϊόντα της θα βρείτε στη σελίδα της εταιρείας στο http://www.devolo.gr.