1. Home
  2. Ηλεκτρισμός
  3. Μετρητές της Ether στον ΔΕΔΔΗΕ
Μετρητές της Ether στον ΔΕΔΔΗΕ

Μετρητές της Ether στον ΔΕΔΔΗΕ

0

Η Ether ανέλαβε την προμήθεια 40.000 ηλεκτρονικών μετρητών νέας γενιάς (Smart Meters) αξίας 3 εκατομμυρίων ευρώ για την κάλυψη αναγκών του ΔΕΔΔΗΕ.


ether_logoΟι ηλεκτρονικοί μετρητές νέας γενιάς (Smart Meters) διαφοροποιούνται από τους απλούς ηλεκτρομηχανικούς τόσο ως προς τις νέες δυνατότητες που παρέχουν όσο και από την λογική ενσωμάτωσης τους σε προγράμματα έξυπνης διαχείρισης της ενέργειας. Έτσι διαθέτουν εξειδικευμένο λογισμικό που λειτουργεί μέσα στον μετρητή, επιτρέποντας την συλλογή πληροφοριών όπως διαφόρων μεταβλητών ενέργειας, την καταγραφή χρήσης σε πολλαπλές ταρίφες τιμολόγησης ακόμα και πληροφορίες σχετικά με τυχόν προσπάθειες υποκλοπής ρεύματος. Οι μετρητές αυτοί πρόκειται να παραδοθούν εντός του 2014.


Η Ether είναι πρωτοπόρος εταιρία στην Ελλάδα με δραστηριότητα και στα Βαλκάνια όσον αφορά εφαρμογές Διαχείρισης & Εξοικονόμησης Ενέργειας. Έχοντας πλέον περισσότερα από 150 επιτυχημένα έργα αλλά και στελέχη με πολυετή εμπειρία στην εγκατάσταση, παραμετροποίηση και αξιοποίηση τέτοιων συστημάτων, η Ether εξασφαλίζει τον βέλτιστο ενεργειακό σχεδιασμό του πελάτη και την μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.