1. Home
  2. Νέα
  3. Νέα ψυγεία Side by Side της LG
Νέα ψυγεία Side by Side της LG

Νέα ψυγεία Side by Side της LG

0

Οι προηγμένες τεχνολογίες των νέων μοντέλων της LG με κομψή σχεδίαση παρέχουν ευκολία στη χρήση και διατηρούν όλα τα θρεπτικά συστατικά στα τρόφιμα.


Logo 수정 사항Η LG Electronics παρουσίασε τα νέα πρωτοποριακά ψυγεία Side by Side GSP545N5QZ και GSP545PVQV. Τα νέα μοντέλα είναι σχεδιασμένα με τέτοιον τρόπο ώστε να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα του καταναλωτή προσφέροντας όχι μόνο ευκολία στη χρήση και φρεσκάδα στα τρόφιμα και στα ποτά αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας.


Τα ψυγεία GSP545N5QZ και GSP545PVQV είναι εξοπλισμένα με το σύστημα Door-in-Door, που δίνει γρήγορη πρόσβαση στις τροφές και στα ποτά που χρησιμοποιούν συχνότερα οι καταναλωτές, με το πάτημα ενός κουμπιού. Η σχεδίαση τους επιτρέπει την προσαρμογή των ατομικών χώρων αποθήκευσης, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μέλους της οικογένειας. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό του συστήματος Door-in-Door είναι η εξοικονόμηση ενέργειας, χάρη στη μείωση της διαρροής ψυχρού αέρα.


Η LG θέτει σε προτεραιότητα την υγεία των καταναλωτών φροντίζοντας να κρατάει τα τρόφιμα φρέσκα και υγιεινά, γι αυτό και χρησιμοποιεί την τεχνολογία Total No Frost που παρέχει γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη μέσα στο ψυγείο, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να αποθηκεύουν τρόφιμα σε οποιοδήποτε σημείο του. Επιπλέον, η τεχνολογία Moist Balance Crisper, με το χαρακτηριστικό δικτυωτό κάλυμμα συρταριού, διατηρεί τη σωστή ισορροπία υγρασίας.


Η τεχνολογία Linear Compressor 10ετούς εγγύησης (Γραμμικός Συμπιεστής) υψηλής απόδοσης που διαθέτουν τα νέα μοντέλα είναι φιλική προς το περιβάλλον, καθώς παρέχει 40% μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση σε σχέση με ένα συμβατικό συμπιεστή. Επιπλέον, είναι αθόρυβη, καθώς εκτελείται σταθερά χωρίς θορύβους έναρξης και διακοπής, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει φρεσκάδα διατηρώντας τη βέλτιστη θερμοκρασία.


Τα ψυγεία Side by Side της LG, έχουν μοναδικό σχεδιασμό και ενσωματώνουν την καινοτόμο τεχνολογία Easy Open Handle. Πρόκειται για ένα κομψό χερούλι που διευκολύνει τους καταναλωτές να ανοίξουν την πόρτα του ψυγείου. Ο φωτισμός LED που διαθέτουν τα ψυγεία καταλαμβάνει λιγότερο χώρο και εξοικονομεί 12 φορές περισσότερη ενέργεια σε σχέση με μια συμβατική λυχνία φωτισμού, ενώ οι μικρές διαστάσεις τους βοηθούν στην εξοικονόμηση χώρου και είναι ιδανικά για κάθε τύπο σπιτιού.