1. Home
  2. Θέρμανση
  3. -
  4. κλιματισμός
  5. Εκπαιδευτικά σεμινάρια της LG
Εκπαιδευτικά σεμινάρια της LG

Εκπαιδευτικά σεμινάρια της LG

0

Στόχος των σεμιναρίων είναι η παρουσίαση των νέων προϊόντων και των ολοκληρωμένων λύσεων της LG σε επαγγελματίες από το χώρο της θέρμανσης και του κλιματισμού.


LG- Hydro KitΗ LG Electronics (LG) συνεχίζει με επιτυχία τον κύκλο των ανοιχτών εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε ολόκληρη την Ελλάδα, παρέχοντας σε μηχανικούς, ενεργειακούς επιθεωρητές, τεχνικούς εγκαταστάσεων και άλλους επαγγελματίες από το χώρο της θέρμανσης και του κλιματισμού, ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις σύγχρονες τεχνολογίες και τα εξελιγμένα προϊόντα της.


Τη Δευτέρα, 14/10, πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα εκπαιδευτικό σεμινάριο, ενώ αντίστοιχες εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 23/10 στα Χανιά, για την Τρίτη, 29/10 στη Δράμα και για την Τετάρτη, 30/10 στην Καβάλα. Όλες οι εκδηλώσεις έχουν ως κεντρικό θέμα τις Αντλίες Θερμότητας LG Τherma V και τα Συστήματα Κεντρικού Κλιματισμού Multi V IV.


Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων πραγματοποιείται λεπτομερής παρουσίαση των νέων αντλιών θερμότητας της σειράς Therma V της LG, η οποία περιλαμβάνει τις μονάδες Split (υψηλών ή μεσαίων θερμοκρασιών) και τις μονάδες Monobloc (μεσαίων θερμοκρασιών). Οι συγκεκριμένες προτάσεις αποτελούν μία από τις πιο οικονομικές και αποδοτικές λύσεις για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης (θερμοκρασίας 80°C/55°C) στην ελληνική αγορά, οι οποίες αξιοποιούν την ηλεκτρική ενέργεια αλλά και τον ατμοσφαιρικό αέρα ως ανανεώσιμη πηγή ενέργειας. Πρόκειται για λύσεις κατάλληλες τόσο για νέες, όσο και για υφιστάμενες εγκαταστάσεις, οι οποίες είναι 100% συμβατές με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και καλοριφέρ.


Παράλληλα, οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για τα νέα συστήματα πολυζωνικού κλιματισμού MULTI V ΙV. Η νέα σειρά κλιματιστικών προσφέρει κορυφαία ενεργειακή απόδοση επιτυγχάνοντας ονομαστικό συντελεστή απόδοσης στην ψύξη (EER) 5.2, ο οποίος αποτελεί το μεγαλύτερο βαθμό στην παγκόσμια αγορά των συστημάτων VRF και βοηθά στην εξοικονόμηση σημαντικού μέρους από το κόστος λειτουργίας. Οι τέσσερεις αποκλειστικές τεχνολογίες της LG, η έξυπνη επιστροφή λαδιού (Smart Oil Return), η λειτουργία του συμπιεστή HiPORTM (High Pressure Oil Return), ο έλεγχος ενεργής ποσότητας (Active Refrigerant Control) αλλά και η μεταβλητή διαδρομή ψυκτικού μέσου (Variable Heat Exchange Path), αντιμετωπίζουν το πρόβλημα απωλειών ενέργειας στη μονάδα του συμπιεστή, επιτυγχάνοντας ESEER 7,9, τον υψηλότερο εποχικό συντελεστή απόδοσης της αγοράς.


Εκπαιδευτικά σεμινάρια από την LG για τις ενεργειακές λύσεις
Χανιά
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013
18:00 μ.μ. – 19:00 μ.μ.
ΚΑΜ – Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου
Ακτή Τομπάζη 31 & Πλατεία Κατεχάκη


Δράμα
Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013
15:00 μ.μ. – 17:00 μ.μ.
Hotel Kouros
3o χιλιόμετρο Δράμας – Καβάλας


Καβάλα
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013
17:00 μ.μ. – 19:00 μ.μ.
Hotel Lucy
Τενέδου & Σοφ. Βενιζέλου, Ακτή Καλαμίτσας