1. Home
  2. Νέα
  3. Ισολογισμοί
  4. Πτώση κερδών στο γ΄ τρίμηνο για τη Noble Energy
Πτώση κερδών στο γ΄ τρίμηνο για τη Noble Energy

Πτώση κερδών στο γ΄ τρίμηνο για τη Noble Energy

0

Η πτώση που κατέγραψε στα κέρδη της για το τρίτο τρίμηνο του 2013 η Noble Energy κινήθηκε σε ποσοστό 7,2%, καθώς οι επιδράσεις από το hedging επισκίασαν τα ισχυρά έσοδα και τον όγκο των πωλήσεων από την εξερεύνηση πετρελαίου και φυσικού αερίου.


Noble-EnergyΗ εταιρεία εδώ και καιρό πουλάει τα assets που δεν περιλαμβάνονται στον πυρήνα της, και εστιάζει σε οριζόντιες δραστηριότητες διύλισης στις ΗΠΑ σε offshore projects στον Κόλπο του Μεξικού, στη μεσόγειο και στη Δυτική Αφρική. Μεγάλες πρωτοβουλίες για αυτό το έτος αποτελούν τα projects στο Ισραήλ και στην Ισημερινή Γουινέα.


Η Noble Energy εμφάνισε κέρδη 205 εκατ. δολαρίων ή 56 σεντς ανά μετοχή, έναντι των 221 εκατ. δολαρίων ή 61 σεντς ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο. Οι ζημιές που αφορούν το hedging διαμορφώνονται στα 41 σεντς ανά μετοχή σε σχέση με τα 37 σεντς ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.


Τα έσοδα βελτιώθηκαν 39% στα 1,39 δισ. δολάρια εξαιτίας των κατακόρυφα υψηλότερων εσόδων από το πετρέλαιο καθώς και από τη βελτίωση των εσόδων από το φυσικό αέριο. Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Thomson Reuters προέβλεπαν προσαρμοσμένα κέρδη 96 σεντς ανά μετοχή και έσοδα 1,38 δισ. δολαρίων.


tags: