1. Home
  2. Ηλιακή
  3. ενέργεια
  4. To νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΠΕΦ
To νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΠΕΦ

To νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΠΕΦ

0

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014 διεξήχθη η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ) μαζί με αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.


loumakisΣτην πρώτη ενότητα της συνέλευσης πραγματοποιήθηκε κεντρική παρουσίαση – απολογισμός πεπραγμένων από την απερχόμενη διοίκηση καθώς και η έγκριση του οικονομικού απολογισμού του ταμείου.


Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, το ενδιαφέρον και η συμμετοχή στην συζήτηση των παραγωγών μελών υπήρξε δημιουργική και ουσιαστική, αφού όλοι με τις τοποθετήσεις τους αναγνώρισαν τις υπερκρίσιμες συνθήκες που χρειάστηκε η απερχόμενη διοίκηση να λειτουργήσει με γνώμονα την ουσιαστική και όχι επιφανειακή προστασία των μελών από πολιτικές αυθαιρεσίας, οριζοντιότητας και ενδεχομένως σκιώδους σκοπιμότητας που στόχο είχαν την εξόντωση της πιο ευάλωτης μερίδας τους.


Στο δεύτερο μέρος της Γ.Σ. διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου (3ου) 9μελούς Δ.Σ. με δεκαέξι συνολικά υποψηφίους, οι οποίοι λαμβάνοντας κατά σειρά το λόγο εξέθεσαν τις προγραμματικές τους θέσεις για την νέα θητεία. Τα αποτελέσματα των εκλογών κατά σειρά ψήφων όπως ελήφθησαν ανά υποψήφιο έχουν ως εξής:


Σύνθεση 3ου Διοικητικού Συμβουλίου
Λουμάκης Στυλιανός
Αγγελοπούλου Όλγα
Τσούμας Κωνσταντίνος
Σιαμίδης Μιχαήλ
Δοντάς Ευριπίδης
Λαλιώτης Λουκάς
Χρονόπουλος Κωνσταντίνος
Δρόσος Γεώργιος
Σαμαράς Γεώργιος
Αναπληρωματικά Μέλη 3ου Δ.Σ.
Βήλος Γεώργιος
Κύρου Κωνσταντίνος
Ταρκάσης Γεώργιος


Λοιποί Συμμετέχοντες Υποψήφιοι
Κουμαρτζάκη Ευτυχία
Τρουμπούκης Κωνσταντίνος
Βαρβιτσιώτης Δημήτριος
Κωστόπουλος Δημοσθένης


“Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. συνδυάζει και αντικατοπτρίζει την επιβράβευση και εμπιστοσύνη των παραγωγών-μελών στα πρόσωπα της προηγούμενης διοίκησης που επανεκλέχθηκαν καθώς και την απαραίτητη ανανέωση με δύο νέα μέλη. Η ύπαρξη τέλος πολλών υποψηφίων αναδεικνύει την αναγνωρισιμότητα και δυναμική του Συνδέσμου ως του κατεξοχήν επιστημονικού και επιχειρηματικού φορέα εκπροσώπησης των επαγγελματιών ηλεκτροπαραγωγών από φωτοβολταϊκά Πανελλαδικά”, σημειώνει ο ΣΠΕΦ στην ανακοίνωσή του.


Το νέο Δ.Σ. θα συνεδριάσει σύμφωνα με το καταστατικό τις προσεχείς ημέρες ώστε να συγκροτηθεί σε σώμα.