1. Home
  2. Νέα
  3. H ABB πρώτη στη λίστα Fortune
H ABB πρώτη στη λίστα Fortune

H ABB πρώτη στη λίστα Fortune

0

Ετήσια παγκόσμια έρευνα για τις εταιρείες που έχουν κερδίσει τον μεγαλύτερο θαυμασμό καταδεικνύει την ΑΒΒ ως ηγέτη στον κλάδο της.


PΗ ΑΒΒ, ηγετικός όμιλος στις τεχνολογίες ενέργειας και αυτοματισμού, κατατάσσεται σύμφωνα με το περιοδικό Fortune ως η πιο αξιοθαύμαστη εταιρεία στον κλάδο της. Η εταιρεία κατείχε πέρυσι την 6η θέση στην κατηγορία του Βιομηχανικού Εξοπλισμού.


Η ετήσια λίστα του Fortune διαμορφώνεται μετά από έρευνα στην οποία συμμετέχουν 15.000 ανώτερα στελέχη και αναλυτές του κλάδου και βαθμολογούν τις εταιρείες με βάση εννέα χαρακτηριστικά, από την έφεση στην καινοτομία έως την ικανότητα να προσελκύουν και να κρατούν ταλαντούχα στελέχη. Η ΑΒΒ κατατάχθηκε πρώτη στον τομέα της στα πέντε (παγκόσμια ανταγωνιστικότητα, ποιότητα προϊόντων/ υπηρεσιών, ποιότητα διαχείρισης, διαχείριση προσωπικού και καινοτομία) από τα εννέα χαρακτηριστικά, όπως επίσης και στο σύνολο της αξιολόγησης.


«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που οι ομόλογοί μας και το περιοδικό Fortune μας αναγνωρίζουν ως παγκόσμιο ηγέτη και κορυφαίο εργοδότη στον κλάδο μας», δήλωσε ο CEO της ABB Ulrich Spiesshofer. «Θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε αξία για τους πελάτες μας, τους εργαζόμενους και τους μετόχους μας εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες στους στρατηγικούς τομείς όπου εστιάζουμε: στην κερδοφόρα ανάπτυξη, τη συνεργασία και τη συνεχή βελτίωση».


Η διεθνής έρευνα του Fortune καλύπτει 25 κλάδους της βιομηχανίας.