1. Home
  2. Καύσιμα
  3. Νέα πρατήρια στο δίκτυο της Revoil
Νέα πρατήρια στο δίκτυο της Revoil

Νέα πρατήρια στο δίκτυο της Revoil

0

Τέσσερα νέα πρατήρια υγρών καυσίμων εντάχθηκαν στο δίκτυο της Ελληνικής Εταιρείας πετρελαιοειδών REVOIL που συνεχίζει σταθερά την αναπτυξιακή της πορεία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.


bΤο 1ο πρατήριο βρίσκεται στον Τράγυλο του νομού Σερρών και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση Γιδουλίδης Γεώργιος (Υποκατάστημα).
Το 2ο πρατήριο βρίσκεται στο 4ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κατερίνης – Θεσσαλονίκης στην Κατερίνη του νομού Πιερίας και λειτουργεί υπό την διεύθυνση Υφαντίδης Α.Ε.
Το 3ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Καστράκι Καλαμπάκας στο νομό Τρικάλων και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Παπαδημητρίου Κωνσταντίνου.
Το 4ο πρατήριο βρίσκεται στην Εθνική Οδό Βλαχιώτη – Μολάων στην Σπάρτη του νομού Λακωνίας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση Κρομμύδας Αλέξανδρος & Σια Ο.Ε.


Η REVOIL ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ενέταξε από την 1η Φεβρουαρίου 2008, στο πρόγραμμα συνεργασίας που διατηρεί από τις αρχές του 2005 με το Ε. Μ. Πολυτεχνείο στο δίκτυο πρατηρίων με τα σήματά της ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ. Οι Ποσοτικοί Έλεγχοι, στο σύνολο του δικτύου πρατηρίων με τα σήματα REVOIL, διενεργούνται με την εγκεκριμένη μονάδα μέτρησης βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας, με τη λήψη δείγματος από την αντλία και με τη μέθοδο της λιτρομέτρησης, αναφέρεται στην ανακοίνωση.


Επίσης οι οδηγοί προμηθεύονται τα λιπαντικά revolution, υψηλής απόδοσης που υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις των σύγχρονων προδιαγραφών όπως αυτές καθορίζονται από τους Διεθνείς Οργανισμούς και τους μεγαλύτερους κατασκευαστές. Όλες οι διαδικασίες παραγωγής, αποθήκευσης και διανομής λιπαντικών είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001:2000