1. Home
  2. Νέα
  3. Nanotechnology 2014 Matchmaking Event
Nanotechnology 2014 Matchmaking Event

Nanotechnology 2014 Matchmaking Event

0

Θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της NANOTEXNOLOGY 2014, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πανευρωπαϊκά ετήσια γεγονότα στον τομέα των Νανοτεχνολογιών.


NTo Δίκτυο ΠΡΑΞΗ και η ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε., μέλη του Enterprise Europe Network – Hellas, προσκαλούν επιχειρήσεις, οργανισμούς και ερευνητικά εργαστήρια που δραστηριοποιούνται στους τομείς των Νανοεπιστημών, της Νανοτεχνολογίας και των Οργανικών Ηλεκτρονικών στη διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών και τεχνολογικών συναντήσεων “NANOTEXNOLOGY 2014 Matchmaking Event” που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουλίου 2014 στο Ξενοδοχείο Porto Palace, στη Θεσσαλονίκη. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν ερευνητικές, τεχνολογικές και επιχειρηματικές συνεργασίες, καθώς και να εντοπίσουν ή να προωθήσουν τεχνολογίες, προϊόντα και τεχνογνωσία.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης NANOTEXNOLOGY 2014, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πανευρωπαϊκά ετήσια γεγονότα στον τομέα των Νανοεπιστημών και των Νανοτεχνολογιών και κατά την οποία διεξάγονται παράλληλα οι παρακάτω εκδηλώσεις:


11th International Conference on Nanosciences & Nanotechnologies, 8-11 Ιουλίου
7th International Symposium on Flexible Organic Electronics, 7-10 Ιουλίου
8th International Summer Schools “N&N, OE & Nanomedicine, 5-12 Ιουλίου
4th Nanotexnology EXPO 2014, 7-11 Ιουλίου


Η NANOTEXNOLOGY, που διοργανώνεται από το εργαστήριο Λεπτών Υμενίων, Νανοσυστημάτων και Νανομετρολογίας – LTFN, του Τμήματος Φυσικής, Α.Π.Θ., έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να συγκεντρώσει μία ισχυρή κοινότητα που αριθμεί πάνω από 2.000 ερευνητές, επιστήμονες και επιχειρηματίες που στοχεύουν στην προώθηση ερευνητικών και επιχειρηματικών συνεργασιών.


Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση NANOTEXNOLOGY 2014 Matchmaking Event οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εντοπίσουν νέες τεχνολογίες και προϊόντα, να προωθήσουν τη δική τους τεχνογνωσία και τεχνολογία, καθώς και να έρθουν σε επαφή με εξειδικευμένους εταίρους για τεχνολογικές και επιχειρηματικές συνεργασίες. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν και να αναζητήσουν συνεργάτες για συμμετοχή σε ερευνητικές κοινοπραξίες στον Ορίζοντα 2020, το νέο Πρόγραμμα-Πλαίσιο της Ε.Ε. για την έρευνα, την τεχνολογική ανάπτυξη και την καινοτομία. Η εκδήλωση αφορά όσους δραστηριοποιούνται ερευνητικά ή επιχειρηματικά στα πεδία των νανοϋλικών, των οργανικών ηλεκτρονικών, της φωτονικής και της μικρο/νανο-ηλεκτρονικής, αλλά και σε εφαρμογές νανοτεχνολογίας στα φωτοβολταϊκά, στα χημικά και πλαστικά υλικά, στα δομικά υλικά, στην κλωστοϋφαντουργία, στη φαρμακευτική και τα βιοϋλικά.


Πληροφορίες- Εγγραφές
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, με απαραίτητη την ηλεκτρονική εγγραφή μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης: http://www.b2match.eu/nanotexnology2014 ή επικοινωνήστε με την κα Βάγια Πιτέλη (Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, τηλ. 2310 552791, 210 3607690, email: piteli@help-forward.gr)