1. Home
  2. Νέα
  3. Net Metering από την Vasalino Energy

Net Metering από την Vasalino Energy

0
net metringΗ Vasalino Energy και το επιστημονικό προσωπικό της προσφέρει πλήρες πακέτο υπηρεσιών για την νέα εφαρμογή Net metering , διαθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν όλα τα στάδια μελετών έως και την τελική παράδοση των σταθμών σε λειτουργία.
Το Νet-metering  αναμένεται  άμεσα  να ενεργοποιηθεί για να δώσει λύση  στον καταναλωτή/ιδιώτη  ώστε να καλύψει την ιδιοκατανάλωση του, ενώ παράλληλα επιτρέπει στο δίκτυο να χρησιμοποιεί την πρόσθετη ενέργεια για έμμεση αποθήκευση της πράσινης ενέργειας.
Ο καταναλωτής είναι και παράλληλα παραγωγός της ενέργειας που απαιτείται για να καλύψει τις δικές του ανάγκες, χωρίς να εξαρτάται από συμβάσεις πολιτικά εξαρτώμενες  και κανένα σύστημα εγγυημένων τιμών.
 Οι έμπειροι μηχανικοί και τεχνικοί της Vasalino Energy αναλαμβάνουν το συντονισμό, την επίβλεψη και την κατασκευή των σταθμών  όπως επίσης και την Λειτουργία και Συντήρηση (O&M) εξασφαλίζοντας την μακρόχρονη εγγύηση της επένδυσής σας.
Η αποκλειστική συνεργασία της Vasalino Energy   με την εταιρία YINGLI SOLAR για την προμήθεια πάνελ  θα προσφέρει πλήρη γκάμα και αξιοπιστία από την πρώτη σε πωλήσεις εταιρία στον κόσμο.
Σύντομα θα αναρτηθούν στην σελίδα της εταιρείας (www.vasalino-energy.gr)  οι τιμές και τα κιτ αυτοπαραγωγής από 1kw έως 20kw που θα δίνουν ευκολία επιλογής ανάλογα με τις ανάγκες του επενδυτή.