1. Home
  2. Αιολική
  3. ενέργεια
  4. ΕΛΕΤΑΕΝ: Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ανέμου

ΕΛΕΤΑΕΝ: Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ανέμου

0

ΑΝΕΜΟΣH Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ) με χαρά αναγγέλλει την έναρξη του 6ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5×5, το οποίο οργανώνεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων εορτασμού, για 9η φορά, της Παγκόσμιας Ημέρας του Ανέμου 15 Ιουνίου.

Στο τουρνουά συμμετέχουν 15 ομάδες σε 2 ομίλους και το εναρκτήριο λάκτισμα του τουρνουά θα δοθεί στις 7:30 στις εγκαταστάσεις του Paradise Park (www.paradisepark.gr) στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Στο πρώτο παιχνίδι, η πρωταθλήτρια (δύο συνεχόμενες φορές) ομάδα της ΕΝΤΕΚΑ θα ξεκινήσει την υπεράσπιση του τίτλου της, απέναντι στη (συγκριτικά) νεοφώτιστη αλλά ισχυρή και φιλόδοξη ομάδα της ΑΒΒ. Η αναμέτρηση αναμένεται συγκλονιστική.

Το τουρνουά προμηνύεται συναρπαστικό με τους αγώνες της τελικής φάσης να διεξάγονται την εβδομάδα 8 Ιουνίου και τον μεγάλο τελικό την Κυριακή 14 Ιουνίου, παραμονές της Παγκόσμιας Ημέρας του Ανέμου.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Λεπτομέρειες για τους αγώνες, τα αποτελέσματα, του σκόρερ και κάθε άλλη λεπτομέρεια στο www.eletaen.gr και https://www.facebook.com/globalwindday13hellas

Στο τουρνουά συμμετέχουν οι κατωτέρω 15 ομάδες, σε 2 ομίλους (με αλφαβητική σειρά):

A.B.B.
BENER
EDF EN HELLAS
ENEL GREEN POWER
ENERCON
ENTEKA
EREN
EUNICE
FACETS
JASPER
PHOTOVOLTAIC
RAYCAP
ROKAS
SIEMENS
TERNA