1. Home
  2. ΑΠΕ
  3. Messaritis Ανανεώσιμες: υιοθέτηση νέου πληροφοριακού συστήματος

Messaritis Ανανεώσιμες: υιοθέτηση νέου πληροφοριακού συστήματος

0

Article18.Photo2.OriginalΝέες βελτιωμένες υπηρεσίες στο τομέα συντήρησης των φωτοβολταϊκών προσφέρει η εταιρεία «Messaritis Ανανεώσιμες», μετά την υιοθέτηση του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος της Entersoft ERP/CRM.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει, ότι στόχος της «Messaritis Ανανεώσιμες» είναι η αναβάθμιση της υπάρχουσας μηχανογραφικής υποδομής και η ολοκληρωμένη διαχείριση του συνόλου των διαδικασιών στις οικονομικές λειτουργίες, αλλά και στην οργάνωση και παρακολούθηση του τμήματος πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών για τους τομείς που δραστηριοποιείται.

Το Entersoft ERP/CRM παρέχει τη δυνατότητα στην «Messaritis Ανανεώσιμες» να υποστηρίζει αποτελεσματικότερα τις σύνθετες απαιτήσεις αφενός μεν για την καταγραφή, πρόσβαση και συντονισμό των ενδοεταιρικών επικοινωνιών ανάμεσα στα επιμέρους τμήματα, και αφετέρου για την αυτοματοποίηση της διαχείρισης και οργάνωσης έργων υπό το πρίσμα ολιστικής προσέγγισης, δηλαδή από τον αρχικό σχεδιασμό έως και τον τελικό απολογισμό του κάθε έργου. Ως εκ τούτου, η βελτιστοποίηση των παραπάνω διαδικασιών, συμβάλλει στη μείωση του λειτουργικού κόστους της επιχείρησης και στην αναβαθμισμένη παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

Για την υλοποίηση του Έργου επέλεξε την «Know How Consulting Ltd» ως τον καταλληλότερο συνεργάτη. Η «Know How Consulting LTD» εταιρία παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών πληροφορικής, με πολυετή εμπειρία στην υλοποίηση και υποστήριξη έργων κυρίως ERP, CRM, HRM, MOBILE και INTERNET Λύσεων για Μεγάλες & ΜΜΕ (150+ εγκαταστάσεις), είναι πιστοποιημένη Platinum Partner της Entersoft, και με την τιμητική βράβευση ως ‘Entersoft Best Partner of The Year 2014’.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, Ιωάννης Μεσσαρίτης, σημείωσε:

«Η εταιρία μας έχει δεσμευτεί να βελτιώνει συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πελάτες της. Αναζητώντας μία ευέλικτη λύση, καταλήξαμε στην πλατφόρμα της Entersoft. Η Know How Consulting έκανε εξαιρετική δουλειά πάνω στην παραμετροποίησή της. Ως αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας είναι να έχουμε στη διάθεσή μας ένα ‘εργαλείο’ μοναδικό στον κλάδο της συντήρησης των φωτοβολταϊκών, ενώ παράλληλα να διαθέτουμε μια οργανωμένη βάση πληροφοριών, που μας επιτρέπει να έχουμε ιστορικά στοιχεία για κάθε ένα έργο που συντηρούμε, όπως βλάβες που παρουσιάστηκαν, ημερομηνίες που συντηρήθηκε, στατιστικά, χρόνο ανταπόκρισής μας κτλ.»

Παράλληλα, ο Γενικός Διευθυντής της Know How Consulting κ. Γεώργιος Μαρτίνος, ανέφερε:

«Η πολυπλοκότητα αλλά και η πρωτοπόρα προσέγγιση των υπηρεσιών που προσφέρει η Μessaritis Ανανεώσιμες, στον Τομέα της Διαχείρισης Πόρων Εναλλακτικών Μορφών Ενέργειας, ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς και την ομάδα μας, ώστε να ‘αφουγκραστούμε’ τις ανάγκες της συγκεκριμένης αγοράς και να συμμετέχουμε έστω και έμμεσα στην εφαρμογή λύσεων και τεχνολογιών που θα επηρεάσουν ‘ενεργά’ και ‘ενεργειακά’ την ζωή μας, τόσο σε επιχειρηματικό όσο και σε καταναλωτικό επίπεδο, από εδώ και στο εξής.»

Η εταιρία Μessaritis Ανανεώσιμες αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριών Messaritis, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955. Είναι ένας από τους βασικότερους και παλαιότερους προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μέσης και Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ Α.Ε., καθώς και άλλων πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί με ISO9001:2008 για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών.