1. Home
  2. ΑΠΕ
  3. Επεκτείνεται στις ΑΠΕ η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Επεκτείνεται στις ΑΠΕ η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

0

intersalonika1Ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ανακοίνωσε ότι εισέρχεται δυναμικά στον τομέα των σύγχρονων μορφών ενέργειας μέσω της εταιρείας ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ με έδρα την Θεσσαλονίκη και διακριτικό τίτλο ΓΕΒ η οποία δραστηριοποιείται από πολλών ετών επαγγελματικά με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) σε συνδυασμό με διάφορα προγράμματα χρηματοδότησης που παρέχουν οι μητρικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται παράλληλα:

Μέσω του μεγάλου δικτύου των 110 υποκαταστημάτων του Ομίλου σε κάθε πόλη της Ελλάδας μπορεί να εξυπηρετήσει και να πληροφορήσει τον κάθε ενδιαφερόμενο για όλα τα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας προτείνοντας λύσεις με γνώμονα το συμφέρον και την οικονομική δυνατότητα του κάθε ενδιαφερόμενου.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι δραστηριότητές της στο θέμα των φωτοβολταϊκών συστημάτων (διασυνδεδεμένων ή αυτόνομων) όπως και στο θέμα του νέου νομοθετημένου προγράμματος Net-metering (συμψηφισμός παραγωγής με κατανάλωση) κυριαρχούν στις προτεραιότητες της εταιρείας. Λάβαμε σοβαρά υπόψη τις οικονομικές δυσχέρειες και εφαρμόζουμε την λύση της χρηματοδότησης μέσω προγραμμάτων της εταιρείας ώστε η οικονομική ωφέλεια να μπορεί να μεγιστοποιηθεί και να χρησιμοποιηθεί από τον κάθε ιδιοκτήτη ή χρήστη χώρου. Ειδικά με το σύστημα Net-metering, χωρίς ρίσκο ή εξάρτηση από το κράτος, ο καθένας μπορεί να εκμεταλλευτεί την ηλιακή ενέργεια με μέγιστο όφελος έως και 100% στον λογαριασμό του ρεύματός του για τα προσεχή 25 έτη.

Επιπρόσθετα και μέσω της ριζικής ενεργειακής αναβάθμισης της εταιρείας, σύγχρονοι και υπερ-αποδοτικοί λαμπτήρες τύπου LED μπορούν να διατεθούν στους πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας σε υπέρ-ανταγωνιστική τιμή ικανοποιώντας πάγια αιτήματα ενεργειακής υποβοήθησής τους. Και εδώ σε μεγάλους αριθμούς αντικατάστασης λαμπτήρων υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης με πληρωμή των δόσεων από το οικονομικό όφελος μέχρι 50% επί της αξίας του ρεύματος φωτισμού.

Τέλος η νέα συνεργασία μας με εναλλακτικό πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας λειτουργεί  προς σοβαρό οικονομικό όφελος κάθε καταναλωτή συνδεδεμένου σήμερα με άλλον πάροχο, όπως από συνήθεια ή άγνοια των εξελίξεων είναι η ΔΕΗ και πλέον μπορούμε να προσφέρουμε χωρίς κόστος, χωρίς κίνδυνο ή γραφειοκρατία έως 8% έκπτωση στο οικιακό ρεύμα ή έως 30% στο επαγγελματικό ρεύμα μέσα από το δίκτυο πωλήσεων του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας www.gev.gr για περαιτέρω πληροφορίες και ασφαλώς ενέργειες που σας ενδιαφέρουν και σας εξοικονομούν χρήματα.